Fire kan vinne VM-quizen

Etter kvartfinalene ble det en god del avklaringer i VM-quizen. Nå er det bare fire personer som kan vinne.

Det var svært mange overraskende resultater i kvartfinalene i fotball VM. Det preget også resultatene i quizen vår. Ingen klarte å tippe mer en to rette lag i  semifinalene, og dermed ble det heller ikke så store endringer på resultatlisten. Dog ble det store avklaringer.

Den videre tippingen viser at det nå er kun fire personer som kan vinne konkurransen. Einar Augvald Utvik har ledet konkurransen lenge, og gjør det også etter kvartfinalene, med sine 41 poeng, stadig poenget foran Marianne Peters Hegland. Begge klarte å tippe to rette kvartfinalelag. Disse to, sammen med Tommy Nordnes og Ståle Hetland, kan gå helt til topp. Selv om de ligger langt bak de to i teten, har de satset på England og Belgia i semifinalen finalen. Med hele 14 poeng å hente, er det derfor mulig for dem å nå helt fram.

Einar Augvald Utvik har ledet lenge, men nå er det ikke flere poeng å hente. Han har nemlig Tyskland og Brasil i finalen, med Tyskland som vinner, men begge lag er som kjent utslått av VM. Einars vinnersjanse ligger i at Kroatia vinner. Da får ikke de andre noen poeng heller, ogAvaldsnestreneren vinner. Marianne Peters Hegland har satset på Frankrike, og går det hjem, blir hun vinner. Marianne har  Frankrike-Tyskland i finalen, med Frankrike som vinner. Tommy Nordnes har satset på Beligia-England i finalen, med Belgia som vinner. Skjer det, vinner han. Menn hva så med Koperviktrener, Ståle Hetland. Jo da, selv med kun 34 poeng kan han nå helt til topps, dersom England går hele veien. Han har Tyskland mot England i finalen, men med sistnevnte som vinner.

 

 

 

 

 

 

 

Neste KamperAVALDSNES - KOLBOTN

Søndag 16. sept. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Hemingstad

Fredag 14. sept. kl. 18.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift