Ny giv og flere spillere for håndballgutta

Det er ny positiv giv blant håndballgutta i Avaldsnes som i år stiller med mange unge nye og talentfulle spillere. Nå har guttene en velfortjent sommerpause.

Plutselig ble de 20-25 spillere på treningene håndballgutta i Avaldsnes, som «egentlig ønsker å rykke ned fra 2. divisjon i år, og fikk ønsker sitt oppfylt». Årsaken var at laget ville miste mange etablerte spillere foran sesongen som starter i høst, og selv om guttene gjorde hva de kunne for å berge plassen, endte det med «et ønsker nedrykk».

-Tja, du kan vel beskrive det slik, selv om det ikke var noe å si på innsatsen til guttene, smiler lagleder Tor Sigfred Engedal. Han kan rapportere om ny giv og stor oppslutning blant håndballgutta, og med 20-25 spillere på trening.

- Det skyldes at vi har inngått et samarbeid med Rival. Samarbeidet fungerte også sist sesong, men det var om B-lag. Nå skal de beste spillerne i Rival (4. divisjon) også få spille med oss i 3. divisjon. De to siste treningene før ferien, var det over 10 spillere fra Rival på trening – det liker vi, sier Engedal. Han forteller at det stor sett dreier seg om ungdommer under 18 år, og som var med i den landsomfattende Bring-serien (tidligere Narvesen) sist sesong.

Men nå har håndballgutta tatt sommerferie fram til 7. august. Håvikhallen er stengt for det årlige vedlikeholdet, og da er det naturlig å ta en pause i treningen. Men etter ferien blir det «full guff» fram til seriestart i september. Det kommer en cupkamp i slutten av august og kanskje en treningskamp og to før det.
- Vi skal i alle fall være i god rute til første seriekamp, sier Engedal, som danner et trekløver i ledelsen av laget. Han selv er lagleder/altmuligmann, bror Paul Inge Engedal er trener, sammen meg Jan Erik Berntsen – alle lokale avaldsnesgutter.

- Det blir en spennende sesong, og jeg tror vi skal klare å etablere oss i toppen. Om det blir opprykk på vårt unge mannskap, er jeg mer usikker på. Vi må nesten vente og kjenne litt på kvaliteten på de andre lagene, men vi skal være med i toppen, lover Engedal, som tror 3. divisjon er sterkere enn på mange år.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift