Overnatting Midt-Norsk på Oppdal

Midt-Norsk Mesterskap i orientering arrangeres på Oppdal helga 24.-26. august. For de som ønsker det blir det overnatting på Drivdalen Skole. Meld dere på dette og løpene innen fredag 17/8. Les mer ....

Midt-Norsk Mesterskap i orientering arrangeres i år på Oppdal. Dette er et løp for alle aldersklasser og vi oppfordrer så mange som mulig til å være med her og det vil nok bli mange fra Byåsen som stiller her. Nå er det sikkert mange som allerede har overnattingsmuligheter i området rundt Oppdal, men vi vil som under O-festivalen i fjor låne Drivdalen Skole. Drivdalen Skole ligger ca 10 min kjøring fra arena. I fjor ble dette en stor suksess med bla pizzakveld, elefantball, fotballkamp og gårdsbesøk. 

Dersom dere ønsker å benytte dere av dette tilbudet så ønsker vi at dere registrerer dette i skjemaet under. For de av dere som har egen overnatting så kan i opplyse om at vi organiserer et felles opplegg lørdag kveld som alle er velkommen til å delta på.

Link til påmelding for overnatting finner dere HER.

Les om fjorårets vellykkete tur til Oppdal HER.

Arrangøren lover drømmeterreng - se video.

Litt info om løpene:

Fredag kveld er det sprintløp i Oppdal Sentrum. Lørdag er det vanlig individuelt løp i skogen 5 km sør for Oppdal. På søndag er det stafetter for 13 år og eldre, mens det er en moro lagkonkurranse for 8-12 år. Her kan man selvsagt velge hvor mange løp man ønsker å delta på selv. Påmeldingsfrist er fredag 17/8. Dere finner link til påmelding under disse linkene (fredag, lørdag og søndag).

Støtt våre sponsorer

Følg oss på Sosiale medier

Terminliste, påmelding

Eventor (Norge)

Eventor (Sverige)

 

Bli bedre ...

Er du god på postbeskrivelses-symbolene? Ta TESTEN.

Andre (mange) nyttige o-øvelser her.

Kontakt oss

Leder: Harald Storrønning, tlf 47310923, h.storronning@gmail.com

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift