Jevnere og jevnere i VM-quizen

VM i fotball må sies å være overraskelsenes VM. Den ene favoritten etter den andre går på smeller, noe som også gir seg utslag i vår VM-quiz. Den blir bare jevnere og jevnere.

Dette har vist seg til å bli overraskelsenes fotball-VM. På rad og rekke er favoritter som Tyskland, Argentina, Portugal og Spania slått ut, og som om det ikke er nok, klarte nesten Danmark også og tykte Kroatia. Straffespark måtte til for å klargjøre storfavoritten sitt videre avansement.

Dette setter selvsagt også sitt preg på vår VM-quiz, hvor nesten samtlige har tippet at de utslåtte favorittene skulle vært med i kvartfinalen. Foran kveldens kamper (mandag), er vi halvveis i 8-dels finalene, og vi har fire lag klar for kvartfinalene, Frankrike, Uruguay, Kroatia og Russland. Så spørs det da om Mexico kan overraske mot Brasil, og Japen stelle i stand trøbbel for Belgia. Vi har to soleklare favoritter i kveldens kamper, men slik det har gått i VM til nå, er ingenting overraskende lenger, og overraskelser vil fortsatt komme.

Av de 8 første i vår VM-quiz, er det bare Einar Augvald Utvik og John Magne Snørteland som kan få mer enn halvparten av rett tippede lag til kvartfinalen. De har begge 2 rette land til nå (4 poeng), men kan få fem rette, dersom alt går rett veg i de fire siste 8-dels finalene. Det betyr i praksis at Utvik også leder konkurransen pr i dag – et poeng mer enn Marianne Hegland og John Magne Snørteland.

Vi kommer tilbake med stillingen når alle lagene i kvartfinalen er klare, men tar her med hvor mange poeng de åtte i front hadde før 8-dels finalene startet, og hva maks de kan få ut av kvartfinalen dersom deres tips går inn:

Marianne Peters Hegland            26      (8)
Einar Augvald Utvik                      25    (10)
John Magne Snørteland               24    (10)
Hallgeir broen                               24      (8)
Lars Tore Nordskog                      24      (8)
Lars helge Almås Grov                 24      (6)
Ottar Kleppa                                 24      (8)
Tine Nilssen Norstrand                 24      (8)
 

Neste KamperAVALDSNES - KOLBOTN

Søndag 16. sept. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Hemingstad

Fredag 14. sept. kl. 18.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift