En liten sommerhilsen fra styret

Til klubbens medlemmer, foreldre, frivillige og andre støttespillere!

Til orientering kan klubben bekrefte at Frank Hellevik har kommet til enighet med Varegg Fotball om forlengelse av sitt engasjement som trener for A- laget. Hans engasjement er foreløpig forlenget ut høst- sesongen. Klubben har håp om å få Hellevik med enda videre, men pr i dag må vi komme tilbake til dette over sommerferien. Dette er uansett en gladnyhet som gjør at vi nå ser høstsesongen lyst i møte.

Varegg Fotball har hatt et turbulent og krevende første halvår av 2018. Dette er noe mange har fått med seg, og turbulensen har spesielt vært rundt A- lagets situasjon og prestasjoner. Det er naturlig. Det er A- laget som er vårt sportslige flaggskip. Det er bra at dette engasjerer!

For Varegg Fotball som klubb har mye har endret seg fra Hiep Tran forlot trenerstolen i fjor høst og til Frank Hellevik overtar i disse dager. Men det er ikke kun A- lagets utfordringer styret skal arbeide med og for. Hele klubben må ivaretas. Her har vi en jobb å gjøre.

Klubben har til enhver tid daglige utfordringer som må løses. Det er mange oppgaver, store som små, som skal ivaretas. For mange til at styret alene kan ta hånd om alle.

De siste årene har klubben hatt en daglig leder som har dekket mye av dette, og i den siste tiden har Svanhild Vee hatt dette vervet. Svanhild har imidlertid valgt å avslutte sitt engasjement i klubben og hun fratrer allerede i dag 30. juni. Dette beklager vi.

Svanhild sin fratrede innebærer at vi trenger flere frivillige med oss. Styret arbeider med en ny organisasjonsplan, og vi håper å kunne trekke inn gode personer i fornuftige undergrupper; det være seg arbeidsgrupper med fokus på barneavdelingen, ungdomslagene, jentesatsing, Varegg Cup også videre. Spesielt har vi et mål om å styrke arbeidet med barne- og ungdomsfotballen, her har vi mye å gå på.

Dette er et arbeid vi håper å kunne prioritere i tiden som kommer og inn mot 2019. Vi oppfordrer alle til å tenke gjennom hva man selv kan bidra med – for her behøver vi gode folk til kjekt arbeid.

Med Svanhild sin fratreden er det noen prekære arbeidsoppgaver som må besettes. En slik er kasserer- oppgaven og denne melding kan også leses som en ANNONSE PÅ LEDIG STILLING. Styret trenger en person som kan ta på seg kasserer- jobben og dersom noen kan tenke seg å bli med på laget i en slik rolle melder man til undertegnede direkte. Vi er en fin gjeng, motiverte og arbeidsvillige, og vil sikre at styrearbeidet blir balansert hva angår arbeidsmengde. Ingen skal bli kvelt i rollene som styremedlemmer, det tjener ingen. Vi håper noen kan vurdere å ta på seg denne rollen - for mer info, ta gjerne kontakt!

Styret i Varegg Fotball benytter anledningen til å ønske alle en riktig god sommer, og vi håper vi sees enten på A- lagets kamper fra slutten av juli og utover, eller på et medlemsmøte i Badstuen når tiden blir moden for det.

Nyt solen og sommeren!

Sportslige og vennlige hilsener fra

Olav Gorseth, Holger Hagesæter, Ørjan Mellingen, Ida Kristine Lynngård, Cathrine Arnesen, Haagen Nesse, Marta Vorland, Morten Graff og Morten Brattaule

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift