Farvel Kriatia - for denne gang

I dag reiser håndballgjengen, som har vært på treningsleir i Kroatia den siste uken, hjem til Karmøy. Det ble sju suksessfulle dager.

Fredag morgen var treningsleiren over for de vel 50 spillerne, ledere og foreldre fra Avaldsnes tok farvel ved Rovinj i Kroatia: De fleste for å vende nesen hjem mot gamlelandet, mens andre fortsatte ferien videre.

-Selvsagt trist å ta farvel, men likevel fantastisk å tenke tilbake på en strålende uke med både sportslig og sosial suksess. Dette frister til gjentagelse, sier lagleder Frode Fausa. Han var også med da Avaldsnes var på tilsvarende treningsleir og turnering i Kroatia for tre år siden, og visste på en måte hva han gikk til.

- Oppholdet har stått til alle forventninger. Virkelig et supert opplegg med flotte fasiliteter og ikke minst nydelig sommervær hele uken.

For gutter 16-laget ble det en uke med trening, sosial utfoldelse og turneringsspill. Treningene tidlig om morgenen og tidlig kvelden, gjorde at det også ble mye tid til fritidsaktiviteter.
Den siste dagen ble det spilt turnering, og Avaldsnes delte 16-åringene inn i to jevne lag. Begge lagene spilte 4-5 kamper hver og vant og tapte om hverandre.

-Det var mange gode lag som deltok i turneringen, og med toppet lag kunne vi kanskje tatt opp kampen. Men det var ikke vår hensikt, og vi endte opp like under midten. Det var vi godt fornøyde med, sier Fausa, som regner med å være hjemme i 02-tiden i natt. Den største kontingenten lander på Sola like før midnatt, mens noen andre flyr direkte fra Pula til Stavanger og lander noen timer før.
Alle sammen etter et strålende opphold på Balkan.

Neste KamperAVALDSNES - KOLBOTN

Søndag 16. sept. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Hemingstad

Fredag 14. sept. kl. 18.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift