kuuult med Avaldsnesdamene på fotballskole...

Det er tid fot fotballskoler, og Avaldsnesdamene er på besøk hos klubbene for å gi gode råd og tips til mange unge fotballspillere. I dag var det Ølen som stod for tur.

Det er travle tider for damespillerne våre for tiden. Ikke bare det at de trener selv en eller to ganger daglig, og skal ut i ny kamp mot Røa på søndag. Nå er det fotballskole-tid rundt omkring i de fleste idrettslagene, og da stiller selvsagt Avaldsnesdamene opp.

Tidligere i uken var det Kopervik som fikk besøk av flere av de profesjonelle spillerne i Avaldsnes, og i dag (torsdag) var det Ølen sin tur til å få instruksjon og tips av damene. Senere bærer turen til Vedavåg.

Og at besøkene blir satt pris på, er hevet over enhver tvil – til og med av guttene på fotballskolen.
- Kjempekult, mente i alle fall alle deltakerne på fotballskolen i Ølen, som hadde samlet opp mot 100 deltakere.
- Det er viktig for oss å komme rundt og besøke klubbene – vise oss fram, og bistå med instruksjon og veiledning. Det er med på å bygge opp om utviklingen av damefotballen i distriktet, sier lagleder og «altmuligmann» i Avaldsnes, Ståle Abrahamsen.
Strålende sol med opp mot 25 varmegrader, og 4-5 damespillere fra Avaldsnes, gjorde torsdagen til en flott opplevelse for de unge fotballspillerne.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift