Nidelv IL allidrett trenger ny leder

Ingrid Nelvik har gjort en fantastisk jobb som leder av allidrettsgruppen i mange år. Nå har hun bestemt seg for å gi seg, og vi er på jakt etter en eller flere personer som kan overta ansvaret for avdelingen.

Vervet omfatter følgende:

- Planlegge opplegg og skaffe trenere. En god del av aktiviteten har vært ledet av elever fra Heimdal VGS som trenger praksis.

- Booke tid i egnede lokaler.

- Administrere påmelding og betaling.

- Betaling av trenere.

Det er naturligvis en fordel om man har litt idrettsfaglig bakgrunn, eller i hvert fall har en idé om hvordan man setter sammen et ok allidrettsopplegg. Men godt mot og vilje til å prøve og feile vil også fungere. Avdelingen har vært ledet av en person alene, men det er ikke noe i veien for at flere kan samarbeide om oppgavene fremover.

Ingrid har sagt seg villig til å hjelpe til litt med oppstarten til høsten, blant annet med å formidle kontakt med elever som kan bidra som trenere.

Realiteten er at vi er avhengig av at en eller flere tar dette ansvaret hvis vi skal kunne få i gang et allidrettsopplegg til høsten, så jeg håper en eller flere Nidelv-foreldre eller ungdommer har lyst til å bidra. Det er også lov til å tipse om du kjenner noen som burde være kandidat, så skal jeg kontakte vedkommende.

Kontakt Marius Blomli, leder av hovedstyret med spørsmål og tips. Epost: leder.nidelv@gmail.com


Kontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019 Nidelv il
Medlemskontingenten skal nå være sendt ut til alle. Håper du betaler din kontingent så snart som mulig slik at vi kan opprettholde et godt tilbud for barn og unge i vårt nærmiljø. På forhånd takk !
Ubetalt beløp: 139250
Ubetalt antall: 419
Betalt beløp: 113050
Betalt antall: 309
 

Instagram - @NidelvIdrettslag

Tempe Idrettsanlegg

Weather Underground PWS ISRTRNDE47

Idrettsbingo

SMS "Grasrotandel 947307576" til 2020


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift