- Møter lag som tenker de ikke kan tape

Håper god Bryne-statistikk fortsetter.

MER JUBEL PÅ BRYNE? Vi har jublet på Bryne før. Her takker spillerne tilreisende profeter etter kampen i 2016. Foto: Guttorm Lende

Lørdag venter ny bortekamp for KFUM. Bryne er en klubb med stolte fotballtradisjoner og en klubb som før sesongen var tippet til å være en av de heteste opprykkskandidatene.

Laget fra Jæren har ikke tatt plass helt i toppen tabellen, men er tross alt bare fire poeng bak serieleder Skeid på en 5. plass. Ellers har cupmesteren fra 1987 vist sine kvaliteter i årets cup og er klare for kvartfinale mot Lillestrøm til høsten.

I lokalavisa Jærbladet omtales lørdagens kamp ikke overraskende som en "nøkkelkamp" for Bryne.

- Det er ikke overraskende at KFUM ligger der oppe. Det er en klubb som jobber godt og har god rekruttering, et bra fotballag som er bunnsolide offensivt. Det gjenstår å se hvordan de spiller mot oss, sier trener Ole Hjelmhaug til avisa.
 
For Kåffa vekker Bryne foreløpig bare gode minner. Med 1-0 borte og 3-0 hjemme var det et lag vi tok 6 poeng mot i OBOS-ligaen. Begge lagene rykket ned. Vi etter vår første sesong på det nivået, mens Bryne ramlet ned fra de to øverste nivåene i norsk fotball for første gang på 45 sesonger.

Jørgen Isnes tar også med seg gode OBOS-minner inn i lørdagens kamp, men vet godt at det hjelper lite når matchen blåses i gang kl. 16.00.
 
- Vi møter et Bryne-lag som helt sikkert tenker de ikke kan tape. Det er et lag som angriper med mye folk og har mange inne i boksen i siste tredjedel, analyserer trener Isnes.

- Vi ønsker selvfølgelig å ta kommando også på Jæren. Det er det som kler oss best, men vi er fullstendig klar over at det er gress og et Bryne-lag som ønsker å ta initiativ fra start.

Akkurat det at det er gress ser han lyst på.
 
- Gutta trivdes på gress sist og gleder seg nok en gang til gresskamp, sier Isnes.

Fra "sykestua" er det gledelig å melde at Kristoffer Hagen er tilbake i troppen for første gang i år. Ellers reiser KFUM med den samme troppen som sist.

Profetene gjorde seg bemerket på Bryne i 2016. Vi er usikre på hvor mange profeter som tar turen denne helga, men kampen kan som vanlig følges via nett av Amedia-abonnenter. Kampstart altså kl. 16.00.

 

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift