- En inspirerende dag for jentene i klubben

220 jenter var samlet til jentefotballdagen.

Jentefotballdagen har blitt en tradisjon i klubben. En god en sådan. Søndag var omtrent 220 jenter samlet til det som ble en vellykket dag.

- Dagen var inspirerende og full av fotballglede. Jeg tror den ga motivasjon til både spillere, trenere og lagledere. Det var moro å se så mange engasjerte, ivrige og gode fotballspillere og trenere samlet. Det lover godt for fremtiden, sier klubbens jentefotballkoordinator Gro Majormoen.

Denne type arrangement skaper samhold og fellesskap for klubbens mange jentespillere, og bygger identitet og tilknytning til KFUM-kameratene. Det har en stor verdi å bli kjent på tvers av lag og årganger, både for spillere og ledere.

- Det er ingen tvil om at entusiasmen rundt jentefotballen i klubben er stor om dagen. Mitt inntrykk er at det jobbes veldig bra i alle årganger med trenere og ledere som gir jentene en god og morsom treningshverdag, sier Gro.

På årets jentefotballdag var Juventus- og landslagsspiller Ingvild Isaksen på besøk. Hun fortalte de mange Kåffa-jentene om sin vei til å bli fotballproff. 

- Hun snakket om fotballglede og det å være på løkka med venner som nøkkelen til egen suksess. Så det håper jeg alle trenere og foreldre tar med seg videre; fotballglede!


 

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift