J15 vant Nannestad Cup!

I tillegg til at J15 vant sin klasse, hadde ULL/KISA Håndball både G12 og J12 i sine respektive finaler. Dette er strålende KISA reklame og det viser at vi jobber riktig med utviklingen av våre lag i klubben.

ULL/KISA Håndball var klubben med flest lag i Nannestad Cup, og med flest lag både i sluttspill og finaler. Av fire jevne lag i J12 års klassen tok tre lag seg frem til kvartfinalen. Men det viktigste er likevel å se all håndballgleden, den gode innsatsen og samhold i lagene. BUS på sitt aller beste. Spillerne våre hadde det moro, og viste oss mye god håndball i løpet av en helg i Nannestad. Bedre reklame for klubben får vi ikke.

J15 vant sin klasse etter seier mot Romsås, Stabæk og Nannestad i puljespillet. I semifinale møtte de Kløfta, som jentene slitt litt mot tidligere, men denne gangen slo vi dem etter fantastisk laginnsats og solid forsvarsjobb. Lagets første finale noensinne er i boks!! Og i finalen møtte de Nannestad. Et lag som alltid har vært godt, så vi viste dette kunne bli veldig spennende. Etter en litt nervøs start, står det 6-6 til pause. Men med mange gode treninger i kroppen, god stemning i laget og 100% innsats i samtlige minutter, vinner J15 til slutt 12-9. Gratulere til de flotte KISA jentene våre.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift