Sterkt og følelsesladet møte i takknemlighet

Foreldrene til Andreia og Luana er på besøk på Avaldsnes. Mandag ble det et følelsesladet møte mellom gjestene og AIL-pensjonistene som inviterte dem.

Det ble en sterk opplevelse, og et følelsesladet møte, for både brasilianere og pensjonistene i Avaldsnes, da de traff hverandre i klubbhusets 2. etasje på idrettshuset mandag middag. Foreldrene til våre to brasilianske spillere, Andreia og Luana, var invitert til Avaldsnes av pensjonistene, som hver dag møtes på klubbhuset. Det ble et følelsesladet møte i tårevåt takknemlighet og menneskelig varme.

-Våre livs største opplevelse. Hvem kunne trodd noe slikt? Tusen takk til dere alle som har gjort det mulig for oss. Vi tror nesten fortsatt ikke at det er sant, men her er vi, sa mor til Luana, på vegne av de fire. – Vi hadde aldri hatt mulighet til å foreta en slik reise, dersom det ikke var for en slik invitasjonen fra dere, la hun til i takknemlighet, og tørket en tåre fra øyekroken.
- Dette var noe vi ønsket å gjøre. Når vi nå opplever den varmen og takknemligheten som blir vist oss, blir det sterkt, sa en av initiativtakerne, Jan Kåre Midtun, også han preget av stunden.Han var ikke alene. Det var mange som hadde problemer med å holde følelsene tilbake. Det føltes rett og slett godt og riktig, og ble et godt eksempel på at idrett knytter mennesker sammen.For de to foreldreparene var det første gang de var utenfor millionbyen Sao Paolo, hvor de bor. Det var første gang de opplevde å fly, og første gang de får oppleve en helt annen kultur, et helt annet klima og et annet folkeslag.
- Nordmenn er snille, smilte mor til Andreia, glad over å få muligheten til å besøke datteren

CUPFINALEN
Det var under cupfinaleshowet etter cupfinalen i fjor, at ideen til besøket ble født.
 – Jeg skulle ønske foreldrene mine fikk se og oppleve det jeg har fått gjort her på Avaldsnes – i og med klubben, sa Andreia. Hun har nå vært i klubben i snart fem år.
- Ja, tenk det, svarte Luana, men det kan vi bare drømme om….
Men sist uke gikk drømmen i oppfyllelse.

Foreldrene kom til Avaldsnes midt i forrige uke, og har brukt dagene til å oppleve fjellet og Vikingfestivalen. Lørdag gikk kjøreturen til Haukelifjell, hvor de fikk oppleve snø for første gang. Søndag traff de på vikinger under Vikingfestivalen på Bukkøy, før de altså i dag traff på et 20-tals pensjonister som har gjort reisen for dem mulig.

Nå ser de fram til kampen mot Arna Bjørnar på idrettssenteret på lørdag. Det blir en opplevelse både for foreldrene, samt Luana og Andreia. Ellers planlegges et besøk til ordfører, historiesenteret, og en fisketur på fjorden dersom tiden strekker til.
Foruten pensjonistene i klubben, må det også rettes en stor takk til våre sponsorer Vico, Park In Hotell (flyplasskrysset) og Toyota, som har vært med på laget.

Neste KamperAVALDSNES - KOLBOTN

Søndag 16. sept. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Hemingstad

Fredag 14. sept. kl. 18.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift