Parkering Breimyra banen og frisbeegolf

Informasjon om hvor en kan og hvor en ikke kan parkere ved bruk av Breimyra kunstgress/idrettsplass, samt frisbeegolf banen.

Det har kommet en henvendelse fra Langerinden borettslag, et stort borettslag med 4 borettslag i ett, blokkene på Breimyra og rekkehusene der. De har begrenset med gjesteparkeringer, og etter den nye Breimyra banen stod klar for et år siden, samt den økende frisbeegolf interessen, har borettslaget opplevd større pågang på sine gjesteparkeringer. Spesielt på kampdager, tirsdager og torsdager, samt enkelte helger, er det stor pågang. Da kommer det dobbelt opp med folk og biler, pga besøkende fra andre klubber.

Borettslaget har besluttet å sette opp to stk parkeringsautomater i løpet av sommeren, og et parkeringsselskap vil følge dette opp. En vil derfor bli bøtelagt for å parkere ulovlig der.

Det er begrenset med parkeringsmuligheter rundt Breimyra banen, derfor oppfordrer vi de som bor i nærheten og som har anledning til å sette bilen igjen hjemme, om å spasere til banen, spesielt på kampdagene.

Parkering i tilknytning til bruk av Breimyra idrettsplass/kunstgress er tillatt på følgende plasser:

- Helt inntil banen, kjøre inn mot banen på grusen, og videre slik at en kommer bak det ene målet, der er det mange plasser. Eller langs banen på grusen inntil den gamle volleyball banen.

- Parkeringsplassen på oppsiden av banen, der er det satt opp skilt om at det kun er besøkende til banen som kan parkere.

- Langs med veien ned mot banen, midt mellom banen og Langerinden borettslag. Men pass på å ikke være et hinder for noe.

Dette er plassene som er tilgjengelig helt i nærheten av banen, og dersom disse er helt full, så må en parkere ved Flaktveithallen/Breimyra ungdomskole, eller ved Flaktveit skole.

Flott hvis denne informasjonen blir gitt til de besøkende lagene som skal spille kamp der.

For dem som spiller frisbeegolf, er det hovedsakelig parkeringen ved Flaktvehallen og Breimyra ungdomskole som gjelder, og også Flaktveit skole.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift