Søndag 3/6 kl. 14.00 spiller Fart sin fjerde hjemmekamp for året. Formsterke Amazon Grimstad kommer på besøk

Forrige helg presterte jentene årsbeste og vant meget fortjent borte mot seriefavoritt ØHIL.

Dette var kanskje den beste kampen Fart har spilt på flere år. Defensivt var det, som vanlig, særdeles solid, og offensivt var det også meget bra.

Jentene produserte, i tillegg til 3 scoringer, mange gode sjanser og seieren kunne fort blitt større. Vi varslet i forkant av kampen et Fart-lag med stigende formkurve, og det fikk vi helt rett i.

Nå gjelder det imidlertid å nullstille og gjenskape prestasjonen. I årets jevne 1.div kan ingen tillate seg å "slippe seg ned" - da taper man. 

Amazon Grimstad har innledet sesongen meget bra. De er per dato på tredjeplass og ligger 3 poeng foran Fart på tabellen. Vi kan derfor regne med et tent og godt Amazon lag på søndag.

Imidlertid er det Fart-Jentene som skal bestemme på Fartbana, og de tre første hjemmekampene har gitt to seiere og en uavgjort. Det er imidlertid ingen ting som går av seg selv!

Vi forventer derfor et Fartlag som fortsetter der de slapp mot ØHIL, er 100% forberedt, klare til kamp og fortsetter den gode formutviklingen. Det er fortsatt noen forfall grunnet skader, men for tredje kamp på rad kan vi stille tilnærmet samme lag.

Vi ønsker Amazon Grimstad, dommere, presse og publikum hjertelig velkommen til Øvre Vang søndag 3. juni kl. 14.00!

- sportsutvalget -

 

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135