Her er sommerutgaven av Pauseunderholdningen!

Trykk på linken for å laste ned siste nytt fra Sola Fotballklubb,

Kjære medlem eller supporter av Sola Fotballklubb.

Her er nyhetsbrevet for sommeren 2018 med siste nytt fra Sola Fotballklubb.

Vil benytte anledningen til å si TUSEN TAKK til alle frivillige som stilte på dugnad på Sola Cup. Dere er bare helt suverene!! Turneringen ble en suksess i strålende solskinn på fotballanlegget vårt. Men uten dugnadsgjengen hadde vi aldri klart å få til å skape et slik arrangement. Vi jobber på dugnad sammen i felleskap for å gi ungene våre den beste opplevelsen på turneringen. Når våre barn blir store kommer de til å tenke tilbake på turneringene på Sola hvor de koste seg, badet i vannslangen og fikk bøtter med svamper oppi for å kjøle seg ned i varmen. Det er dette fotball handler om! Fotballglede!

Sola FK sitter igjen med viktig erfaring fra turneringen som vi skal bruke for å skape et enda bedre arrangement neste år. 25. og 26. mai 2019 er neste Sola Cup. Så det er bare å notere i kalenderen allerede.

Husk at påmeldingen til TINE fotballskole fra 13. til 17. august er i full gang og at vi også nå kjører påmelding til Sola FK FFO Telenor Xtra som er for barn fra 3. til og med 5. klasse. Påmelding via Solafotball.no.

Ønsker dere alle en fantastisk sommer!

For å lese, trykk her