Christian Berge kommer - kommer du? Og svaret ble et klart JA!

Det var stinn brakke da landslagstrener Christian Berge gjestet Ull/Kisa Håndball sammen med motivator og grunnlegger av Salgstinget Jens Harvik Quanvik tirsdag.

25 pluss i sola og forberedelser til eksamen onsdag, stoppet ikke ivrige og lydhøre spillere, trenerteam og foreldre/foresatte fra å benke seg i Jessheim Skole og Ressurssenter Flerbrukshall for å høre to av de beste på sitt felt i Norge dele sine tanker rundt hvordan vi skaper en vinnerkultur, og går fra Bra til Best.

Tett på 200 stykker satt som tente lys da Christian Berge tok oss gjennom sin reise med landslagsgutta, og hans filosofi om hvordan bli bedre både som trener og spiller. Hvilke forventninger har vi, spurte han. «Vi må sette oss realistiske, men likevel hårete mål, trener må være ærlig, alle skal sees. En gruppe er alle, ikke bare 1. sekseren, alle har en rolle i et team. Spill hverandre gode». Det som skulle vært en snau times foredrag ble nesten to! Og som Berge sa «Jeg kan holde på til i morgen tidlig, for dette brenner jeg for». Og vi kunnet ha sittet der til morges.

Christian Berge tok seg god tid til både å svare på spørsmål og ta bilder med våre flotte KISA-spillere.

 
 
 
Jens Harvik Quanvik holdt et engasjert innlegg om hvordan gå fra Bra til Best. «Vi må yte det lille ekstra, være bevist våre handlinger og være takknemlige for det vi har.» Hvordan kan hver og en av oss bidra til at ting blir litt bedre, ved å yte litt mer. Husk det er det lille ekstra du yter på trening som gjør at du går fra Bra til Best. Alle kan enkelt yte OK, men husk at bare litt til gjør deg litt bedre hver gang. Vær blid, positiv og inkluderende mot dine medspillere og gjør hverandre gode.
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift