Emma fra Våg FK er landslagsaktuell

Vågs Emma Pettersen er tatt ut til talentleir med skyggelandslaget i Stavanger 20. juni. Skyggelandslaget er en annen betegnelse for utfordrerlandslaget.

På bildet over ser du Emma som nummer 4 fra venstre. Bildet er tatt av NFF under fjorårets talentsamling da Emma (sammen med andre Agder-talenter) blant annet ble trent av både Ada og Andrine Hegerberg. Du kan lese mer om den saken her.

Både landslagene og utfordrergruppene (eller skyggelandslagene, som det blir kalt) skal samles i Stavanger 20.-24. juni.

Landslaget i årsklassen født 2003 (J15-landslaget) har en tropp på 19 spillere til samlingen. I den troppen er det kun Sara B. Tønnesen fra Randesund av lokale talenter som er tatt ut. Men Emma er altså av landslagsledelsen ved Trine Rønning i spissen, tatt ut i den meget spennende utfordrergruppen (som den eneste fra Sørlandet), og banker dermed fortsatt hardt på døra til landslaget.

Til daglig er Emma en sentral skikkelse i vårt meget spennende J16-lag. Nå reiser hun altså til større og spennende oppgaver i Stavanger, og hele klubben ønsker deg lykke til med den oppgaven, Emma.

Generalsponsor

Våg FK på YouTube

Fair Play

Grasrotandelen

 

Våg FK på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift