En deilig dag på Koster med Nero

Lørdag 26. mai hadde Kosterøyene besøk av 30 Nero?ister og øyene presenterte seg med sol og 28 varmegrader.

Vi reiste med buss fra Arnor Jenssen med tidlig avgang fra Strømmen klokken 07.30. Alle kom tidsnok, været var lovende og bussturen gikk fint inntil vi nådde Strømstad. Her opplevde vi at var mange gater var stengt enten på grunn av byggearbeider eller markeder. Det ble mye kjøring og stopp i smale gater, men takket være vår dyktige sjåfør Imran og hans sinnsro når andre bilister ikke kunne innse at en stor buss er mindre smidig enn en liten personbil, så fant vi vei ut av labyrinten. Konsekvensen av dette var at vi ble sluppet ut av bussen og måtte gå et stykke til båten for i det hele tatt å rekke den. Undertegnede var solidarisk med sjåfør for å finne parkeringsplass og vi rakk ikke båten, men måtte vente to timer til neste båt.


På Koster ble vi servert en deilig lunsj med stekt laks på Koster Røkeri. På terrassen og med kaldt drikkefølge smakte det godt.


Etter dette var det åpen tid hvor noen valgt å bli sittende på kafe med kaffe og kaker og andre dro på stranda for å bade. Med 20 grader i vannet så var det mange som badet.

Etter at vi var tilbake i Strømstad, men før hjemturen startet så var det avsatt tid til svenskehandel. Noe av gløden var ute hos mange da vi allerede var informert om at Systemet var stengt, men en del bæreposer havnet i bussen allikevel.

Etter en nydelig dag var vi hjemme ca. 19.30. Takk til alle som deltok.


Grasrotandel


Vipps

Vipps orientering nr. 45454

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift