Sølv til J13-1 Fredrikstad Cup

Med hele 31 lag i aksjon, var vi godt synlige både på og utenfor banen. Ull/Kisa Håndball viste seg frem med fair play, Begeistring, Utvikling og Samhold på Fredrikstad Cup pinsehelgen.

Det ble skapt mange gode minner i Fredrikstad 18.-21. mai. I KISA drakta både på og utenfor banen, med gode lagkamerater, på bussen med KISA sangen på full guffe og i klasserommene på skolen. Med fint vær, engasjerte foreldre/foresatte og spente spillere, ble dette en helg helt etter den beste Cup-oppskriften for våre flotte Ull/Kisa Håndball spillere.  

På det meste hadde vi 7 lag i aksjon på Merkur - samtidig og med tre KISA telt, to på Kongsten og et på Merkur, var vi godt synlige!

Vi kastet godt i fra oss, med flere lag i A-sluttspill og en flott sølvmedalje til J13-1. Gratulerer til alle spillere og våre trenerteam! For en flott gjeng representanter for Ull/Kisa Håndball!

Les mer om, og se flere blider fra, Fredrikstad Cup her

Vi takker spillere, foreldre/foresatte og ikke minst våre dyktige trenerteam, for en fantastisk flott helg i Fredrikstad. Vi gleder oss allerede til neste år

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift