Sparebanken Møre støtter Vigra IL

Vigra IL er glade for å kunne informere om at Sparebanken Møre fortsetter som lagets hovedsponsor. Her kan du lese mer om prosjektene de er med på å støtte.

Vigra IL er glade for å kunne informere om at Sparebanken Møre fortsetter som lagets hovedsponsor. Det er nå inngått ny 3 års avtale som gir klubben et årlig sponsorbeløp, og årlig støtte til innkjøp av drakter og annet utstyr.

I etterkant av inngått sponsoravtale har banken også vedtatt å gi støtte til 2 pågående prosjekter i Vigra IL. Siden vi de senere år har ekspandert med nye idrettsgrener trengs det nytt utstyr og tilpasninger i Vigrahallen. Sist tilvekst er Vigra IL Badminton. For å sikre optimal utnyttelse av Vigrahallen vil vi nå merke opp golvet med ekstra linjer for badminton, håndball og bueskyting. Til dette prosjektet har Sparebanken Møre bevilget kr. 20.000 i øremerkede midler.

Banken har også vedtatt å støtte den pågående oppussingen av Rota klubbhus med kr. 100.000,-. Vigra IL besluttet på årsmøtet i februar å foreta en renovering av klubbhuset. Fase 1 av prosjektet knytter seg til 2. etg., og ny fasade mot kunstgressbanen. Totalt er det avsatt 500.000 kr. til denne jobben.

Status pr nå er at salen, kjøkkenet og toalettene er ferdige. Prosjektet ledes av Julianne S. Vågsholm, Solveig Roald og Per Kristian Rørvik. I tillegg til disse har en stor gjeng med frivillige lagt ned flere hundre dugnadstimer denne våren. Da er det svært gledelig å kunne konstatere at resultatet så langt har blitt svært bra.

Planen videre er å bygge veranda i fronten av bygget, med garasje/bod under. Kledningen på vest og nordveggen skal også byttes. Pr nå er det en liten pause i arbeidet i påvente av kommunale godkjenninger.

Fase 2 av prosjektet vil bli startet opp straks det er tilgjengelige midler. Da er det tenkt å bytte kledningen på de resterende 2 veggene, legge nytt tak, og pusse opp garderobene.

I tillegg til Sparebanken Møre og de enkeltpersonene som har stilt opp på dugnad har også flere bedrifter utført arbeid og levert materialer til sterkt reduserte priser. Dette er:
HTH Kjøkken AS
Vigra Bygg AS
Nordstrand VVS AS
Rørservice Valderøy AS
LEBA AS
Byggmann AS
Blindheim mekaniske AS
Renholdssenteret AS
Møre Elektro AS

Vigra IL er svært takknemlig for alle som ønsker å bidra til at vi som klubb kan utvikle oss, og tilby en sosial arena og fritidsaktiviteter til innbyggerne på Vigra. En stor takk til Sparebanken Møre, alle ildsjeler, enkeltpersoner og bedrifter som støtter oss.

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook


Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Vi trenger din støtte til vårt arbeid i lokalmiljøet for barn og unge!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift