Sommeravslutning fredag 1. juni for trenere, ledere med venner og ledsager. GIF spanderer pizza og forfriskning.

Uformelle karer fra Skeid og Vålerenga gleder seg til å møte Gressvikfolket på Odins kro fredag 1. juni kl 1845. Ta gjerne med en venn eller ledsager, men husk å meld deg på til Anne på tlf 971 15 712. Det er gratis pizza og forfriskning på vårens siste "GIF TREFF PÅ KROA" for alle som har meldt seg på.

Ingenting ville vært hyggeligere å oppleve enn at vi i ny glede og trivsel finner frem til vårens fjerde sekser på terningen under dette siste av fire "GIF TREFF PÅ KROA" våren 2018. 6+ til Atle jensen, 6 til FFK og Per Mathias Høgmo og 6 til Snæbbus x 3. La oss sammen med Morten Berre, Terje Martinsen, Håkon Lier Madsen og Joar Dahle synge oss gjennom Girri Girri Gæsja frem til enda en sekser.

Selv om de faglige temaene spillerutvikling kan virke som alvorstunge saker som hører mer hjemme på saklige møter i Trondalen enn på Odins kro, så lover arrangørkomiteen i GIF: DETTE BLIR IKKE EN DØDSKJEDELIG OG TØRRFAGLIG FREDAGSKVELD. Gjestene fra Osloklubbene Skeid og Vålerenga melder på forhånd at de er godt forberedt for en uformell aften og at de allerede vet mye om å gi av seg selv til Gressvikfolk.

Morten Berre Skeid

Dette blir en superkoselig sosial sammenkomst med mat og drikke til de som ønsker rett og slett og kose seg. Varm pizza fra Pizzabakeren står klar 1845 og Kjell i baren på kroa er klar for ny innsats.

VELKOMMEN.

GIF TREFF PÅ KROA VÅREN 2018


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift