Herrene mot Åkra2 dagen før dagen

I morgen, onsdag 16. mai spiller herrelaget ny seriekamp. Denne gangen mot Åkra2. Kampen spilles på Åkra stadion kl 19.00

Dagen før dagen, på fotballens nasjonaldag onsdag 16. mai, spiller våre A-lags gutter ny seriekamp. Denne gangen er det Åkra2 som står på motsatt banehalvdel, på kunstgraset på Åkra Stadion. Trener Einar Augvald Utvik har lagt opp taktikken for 3 nye poeng.

Kameratgjengen i Avaldsnes gikk på årets første tap, da naborival Torvastad vant oppskriftsmessig 3-0 på idrettssenteret sist uke. Våre gutter stod imidlertid ikke noe tilbake for serielederen, og leverte en god forestilling. Det håper vi laget kan fortsette med mot Åkra2, som vant sin første kamp i år, da laget slo Hemmingstad 2-0 på søndag.

Åkra2 består stort sett av juniorspillere, med kjente Helge Tønnes Langaker som trener. Laget ligger tredje sist på tabellen etter 5 spilte kamper, og har kun kapret 4 poeng så langt. Det betyr at våre gutter stiller med favorittstempelet mot Åkra2. En seier vil også markere Avaldsnes trygt forankret som det tredje beste laget i divisjonen, bak Torvastad og Haugar. Det er mye mer enn forventet før sesongen startet.

- Vi har ikke akkurat levert festfotball så langt i sesongen, men guttene har jobbet bra og stått på. Det har gjort at vi har sanket en del poeng utover. Jeg håper vi klarer å holde gnisten og gløden oppe. Det har vært positivt å se hvordan spillerne har hevet seg fra treningskampene og utover i seriekampene, sier en fornøyd Avaldsnestrener, Einar Augvald Utvik. Til morgendagens lag disponerer han stort sett fullt mannskap.

Neste KamperAVALDSNES - KOLBOTN

Søndag 16. sept. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Hemingstad

Fredag 14. sept. kl. 18.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift