- Forhåpninger om avansement

A-lagsgutta går på banen for å slå LSK - samt nyte øyeblikket foran et entusiastisk Kåffa-publikum.

Det er tid for cupfest på KFUM Arena igjen i morgen. De siste årene har vi blitt bortskjemt med eliteseriemotstand på KFUM Arena: Stabæk i 2015, VIF i 2016, Molde i 2017 og LSK nå i 2018. 

Om du ser klubbens historie som helhet, har det imidlertid ikke skjedd så veldig ofte at vi har fått bryne oss mot de beste lagene i Norge.

Møtte LSK i 1982
Denne gangen er det altså LSK som står på motsatt banehalvdel. Da KFUM for første gang deltok i cupen, tilbake i 1982 møtte vi Tom Lund og LSK i 2. runde (etter å ha slått Strømsgodset i 1. runde). Den gang vant Lillestrøm 3-0. 

I år håper Jørgen Isnes at hans gutter skal kunne gi en real fight om 4. runde-plassen.

- Uansett hva som hadde kommet nå, så ville jeg hatt forhåpninger om avansement. Vi på en god dag, samt LSK med noe prosent ned, så blir det jevnt. Slik er norsk fotball for øyeblikket, sier Isnes.

Nyte øyeblikket
KFUM har startet sesongen sterkt og har så langt ikke tapt i tellende kamper i 2018.

- Jeg håper vi kan fortsette med å prestere såpass jevnt som vi har gjort. I tillegg ønsker jeg at vi skal se ut som oss selv, selv om det kommer eliteseriemotstand.

Det å være seg selv, handler også om å nyte øyeblikket. Cupen er en bonus og slike kamper skal være en fest – for hele klubben. Det er solgt bra med billetter de siste dagene. Klubben oppfordrer flest mulig til å kjøpe billetter på forhånd, både for å sikre seg gode plasser og for å skape minst mulig kø ved inngang til kampen. Kjøp billetter her!

Alle KFUM-barn oppfordres til å kle seg i Kåffa-drakt og -farger!

- Kåffa-folk burde ikke være i tvil. Kom dere på KFUM Arena. Ved å titte på veggene i KFUM-hallen, med bilder fra tidligere cupsesonger, minnes vi hvor moro det er på arenaen når det er fullt. La oss skape en god Kåffa-stemning på tribunen. Det hjelper, sier Isnes.

Det har vært et tett kampprogram de siste ukene. Troppen er imidlertid intakt foran møtet med gutta fra Åråsen.

- Fisnik er tilbake fra sykdom og resten har fått restituert seg godt. 

Historisk kveld?
KFUM-treneren mener han har god kontroll på hva som venter.

- LSK har jeg sett nok av. Fjorårets cupvinner kjenner vi godt nå. Det viktigste er imidlertid hva vi gjør selv utpå der. LSK er nok et av de lagene i Norge som er mest direkte i sin spillestil, og spiller med stort trøkk og entusiasme. Det må vi forsøke å avlive ved å være oss selv.

Så da er det bare å glede seg! I morgen gjør a-laget et nytt forsøk på å bli historiske. Tre ganger før har vi vært i 3. runde (1984, 2016 og 2017). 

Skal 2018 være året vi tar oss til 4. runde for første gang? Du kan da ikke risikere å gå glipp av det? Sees i ettermiddagssola på KFUM Arena. Kampstart kl. 18.00.

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift