Skal du være med på TINE fotballskoler i sommer?

Påmeldingen er åpen for alle fotballglade barn fra 6-12 år som inviteres denne sommerferien til Tine fotballskole. Årgangene 2012 - 2006 jenter og gutter. Er du sikker på at du skal være med er det fint hvis du registrer din påmelding.

Det er mulig å delta på fotballskole både første og siste uken i sommerferien:

Er du sikker på at du skal være med er det fint hvis du registrer din påmelding. Dette hjelper oss i arbeidet med å ansette nok trenere.

Uke 26: Mandag 25. juni - Fredag 29. juni.

Uke 33: Mandag 13. august - Fredag 17. august.

Pris er på kr 1350 for èn uke og kr 2300 for to uker. Det inkluderer t-skjorte, sekk og et Tine drikkeprodukt hver dag samt noe ekstra på fredag som er avslutningsdagen.

Link til påmelding: http://kxweb.no/portal/public/event/signup.do?siteId=117&eventId=33782

NB! Uansett hvilken periode du melder deg på, vil det i beskrivelsen stå oppstart mandag 25.juni. Skal du kun være med i uke 33, ser dere bort fra dette og møter opp mandag 13.august.

Mandag i begge uker er frammøte kl. 09.30 grunnet registrering av deltakere! De andre dagene er frammøte kl. 10.00 på Voksenbanen(kunstgresset).

Vår spillerutvikler Andreas Johansen er ansvarlig for det sportslige opplegget. Utover alderstrinn delte grupper vil det i løpet av uken bli differensierte økter med utgangspunkt i interesse, oppførsel(Fair Play) og ferdigheter. Keepere vil også få differensierte økter i løpet av uken. Vi jobber for at ALLE skal ha en gøyal uke eller to på Voksenbanen med masse fotball og lek!

Følg oss gjerne på hjemmesiden med eventuelle nyhetssaker om fotballskolene.

Mer detaljert opplegg/innhold sendes de påmeldte når det nærmer seg oppstart!

Eventuelle spørsmål rettes undertegnede.

Med vennlig hilsen

VESTRE AKERS SK - FOTBALL

Trond E. Eriksen

Sportssjef

Mobil +4790755970

Mail sportssjef@vaker.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift