Glade gutter ble sure gretne gubber

Avaldsnes storspilte, viste gladfotball og ledet 4-0 til pause mot Skudenes. Etter pause surnet gladguttene og slukket fredagsfesten. Smilet og humøret ble lagt igjen i garderoben og sluttresultatet ble 4-2 til våre gutter. Sander Solbakk, Vegard Tønnesen og Einar Utvik Jr. kunne smile fornøyd etter kampen til tross for en elendig 2. omgang

Avaldsnes storspilte, viste gladfotball og ledet 4-0 til pause mot Skudenes. Etter pause surnet gladguttene og slukket fredagsfesten på Idrettssenteret. Sluttresultatet ble 4-2 til våre gutter.

Einar Utvik jr. var flyttet fram som spiss i denne kampen, og målscoreren fornektet seg ikke ved å putte to ganger før det var gått 15 minutter. Allerede før det var gått fem dunket han inn 1-0. Da Tommy Lønning gjorde 2-0 bare tre minutter senere, var standarden satt. Avaldsnes pøste på, og spilte en veldig god 1. omgang. Einar Jr. økte til 3-0 etter kvarteret, og like før halvtimen fullførte Olav Andre Skjelde festen med 4-0.

Avaldsnes hadde masse sjanser å kunne ha ledet mer til pause, og det var en gjeng storfornøyde gutter som spaserte inn i garderoben til hvilen. Hva som har skjedde der, vites ikke, men særlig pep-talk kan det ikke ha vært. Ut til 2. omgang kom gretne, sure, rustne gubber. Borte var gnisten, viljen og innsatsen, og 2. omgang ble et stort antiklimaks.

Det var imidlertid aldri noen fare for seieren, selv om Skudenes scoret to ganger i andre omgang. Konklusjonen er storspill og festfotball i 1. omgang – drita dårlig i andre.  Bestemannsprisen går til Vegard Tønnessen. Pluss også til Einar Utvik jr. og Tommy Lønning.

Neste KamperAVALDSNES - KOLBOTN

Søndag 16. sept. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Hemingstad

Fredag 14. sept. kl. 18.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift