God stemning blant glade gutter>

Det er god stemning i A-laget som møter Skudenes på grasbanen fredag kl 19.00

Det er god stemning i Avaldsnes` herreavdeling for tiden. A-laget står uten tap etter tre kampen, og har lagt seg på en overraskende 3. plass på tabellen, bak suverene Haugar og Torvastad, som ser ut til å seile sin egen sjø i årets 5. divisjon.

Nå har en rett nok bare spilt 3 seriekamper. Den fjerde står for tur fredag kveld, da våre gutter sesongdebuterer på graset på idrettssenteret mot Skudenes kl. 19.00

A-laget har overrasket de fleste, kanskje bortsett fra treneren selv, Einar Augvald Utvik. Sannheten er at det ikke var mange som levnet våre gutter store muligheten i årets serie, etter to sesonger med spillerflukt. Tilbake står en med 17-18 unggutter fra egen bygd, og mange mente derfor en skulle være fornøyd med å berge plassen i år. Det har imidlertid ungfolene motbevist.

Utgangspunktet for både trenere og spillere foran årets sesong var innsats, trivsel og godt miljø. Nå er det implementert, og poengene triller inn. Så langt ligger laget langt høyere enn forventet. Suverene Torvastad og Haugar er det lite å gjøre med, de får sine storseiere i hver eneste kamp, men våre gutter vist at en kommer langt med kameratskap, samhold og godt humør. Ispedd innsats, og en trener som legget vekt på å spille fotball med god struktur og balanse, viser det seg å være plenty nok i 5. divisjon.

Også sosiale aktiviteter er med på å bygge lag, det har A-lagsspillerne har 3-4 av. Kvelds på klubbhuset, fotballkvelder, kick-off på Cafe Nelly, mens en spennende og interesssant minigolf-turnering er på trappene før fotballferien tar til.

Så spørs det da om guttene lever opp til forventningene, når vi nå utroper dem til favoritter før kampen mot Skudenes på fredag. Det er en kamp som trener Einar Augvald Utvik ikke får være med på, da han er på jobbreise. I hans fravær trer svoger Bjørn Egil Apeland inn, sammen med lagleder Per Håvik.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift