- Vi vil ha RBK til Oslo

For en snuoperasjon! To mål på siste to i andre ekstraomgang. Kåffa er videre i cupen.

NM, 2. RUNDE: ELVERUM-KFUM 2-3 e.e.o (1-1). - Jeg er helt utmattet. Selv jeg trenger litt restitusjon nå, sier Isnes etter at to timer med cupdrama var over på Elverum.

Det startet med et selvmål av Robin allerede etter tre minutter. Vår nr. 7 var uheldig da han satte fram foten på et innlegg. Heldigvis fikk Kåffa sin utlikning ganske raskt etterpå. Scoringen kom på et kanonskudd fra ca. 20 meter fra kaptein Sortevik.

Første omgang var jevnspilt og lagene kunne gå til pause med 1-1. I den andre omgangen ble det ingen mål. KFUM var nær ved et stolpetreff etter frispark fra Robin og en Aalmen-heading fra kort hold rett etterpå.

Men kampen gikk til ekstraomganger. Der var det Elverum som tok ledelsen etter et nydelig frispark. Klokka nærmet seg 120 spilte minutter, og de fleste på Elverum stadion regnet med at hjemmelaget hadde sikret avansement.

Da starter dramaet for alvor. I det 118. minutt blåses det straffe. Fra 11 meter setter Moses ballen i mål. Dermed belaget man seg på straffesparkkonkurranse. Men, neida, KFUM-spillerne var ikke helt ferdig for dagen. Rasch slo innlegget som Aalmen stanget i mål. Kåffa sto imot et siste forsøk fra Elverum og kunne juble til slutt for plass i 3. runde av cupen.

- En helt fantastisk følelse, sier Isnes.

- Det er lett å forstå Elverums frustrasjon og skuffelse, men alt i alt, vinner vi en fortjent seier. Denne gjengen er godt trent og gir seg aldri. Det må vi ta med oss videre.

Gledelig er det å se bredden i troppen. I startelleveren ble det gjort 5-6 endringer.

Nå håper Jørgen på en cupfest på KFUM Arena. Og ønskeoppsettet er klart:

- I cup kan alt gå. Vi vil ha RBK til Oslo!

Flere av KFUMs avdelingskollegaer beit godt fra seg i dag. Brattvåg slo ut Molde, Skeid imponerte med 3-0 mot Sandefjord, mens Egersund, Hødd og Bryne slo ut OBOS-lagene Jerv, Florø og Viking. For KFUM er Arendal neste serieutfordring. De tapte 3-0 mot Start i cupen.

Her er alle cupresultatene!

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift