Soft Touch i Gøteborg

Helgen 28.- 29.april, var 10 brytere og en fin heiagjeng i Gøteborg på Soft Touch. I tillegg til bryting ble det også en tur til Liseberg. Stevnet er for noen det siste stevne for sesongen, mens andre er tatt ut til å representere Norge i Nordisk mesterskap og EM. Soft Touch er stevnet som samler de beste bryterne i Sverige, med besøk fra flere naboland.

Tre jenter fra Kolbotn var med på stevnet. Det var i Kvinner junior Sofia Aak, som ikke hadde motstandere, og derfor måtte gå opp en vekt for å få motstandere. I 65 kg klassen fikk hun tre kamper, der hun tapte første kamp 8-4. Deretter vant hun på fallseier og tapte siste kamp teknisk 12-2. Dette gav en tredjeplass til Sofia. Vilde Ladstein brøt i Kvinner ungdom 65 kg. Hun tapte første og vant andre kamp på fallseier, dertter ble det to tap og en fjerdeplass på Vilde. Hedda Ophaug brøt i Flickor Aldre, 39 kg. Hun vant første kamp på fall. Deretter møtte hun to jenter hun har møtt tidligere også. Hedda gjennomførte bra bryting, men det ble tap mot bl.a. vinneren i klassen.

I ungdomsklassen var det med tre guttebrytere. Victor Grøneng (55 kg) vant sine første to kamper, deretter ble det tøff motstand og to tap. Victor endte denne gangen på 5.plass av 14 deltakere.  Marius Dalsbotten (60 kg) vant sine første tre kamper på poeng og fallseier. Deretter møtte han vinneren i vekta som han sto godt i mot i stående. Etter å ha blitt dømt ned i parterre, rullet motstanderen rundt på Marius. En kamp til med tap gav Marius en 6.plass. Hermund Ophaug startet i 65 kg, vant sin første kamp på poeng, men måtte pga sykdom trekke seg fra konkurransen.

I Pojk klassen (34 kg) brøt Anzor Musaev seg til en 7.plass etter en tap, to seiere og et tap. Martin Aak fikk også to seire og tap i samme vekten og ble nummer 10. Malik Sandek (38 kg) vant sin første kamp på fall, før han tapte sine neste to kamper og ble nummer 9. Simen Ekeberg (48 kg), møtte tøffe svensker i sin vekt og tapte sine to kamper.

Stevnet ble bra arrangert, og vi var lørdag ferdig slik at vi rakk en tur til Liseberg. Dessverre fikk ikke Aneas Kjelland-Hyssvær bryte i helgen, men han og Mass Kjelland-Olsen var en fin heiagjeng i tillegg til foreldre og trener Martin Dalsbotten. Selv om vi ikke fikk noen topp resultater sportslig denne gangen, møtte bryterne gode motstandere og vi hadde en fin klubbtur til Gøteborg.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift