Vålerenga har blitt kvalitetsklubb

Det jobbes bra i Vålerenga Fotball om dagen og dette har resultert i at klubben nå ble sertifisert som kvalitetsklubb av NFF Oslo,

I pausen under toppseriekampen mot Stabæk på Intility fikk Vålerenga Fotball det endelig beviset på at klubben nå kan kalle seg kvalitetsklubb med sertifisering på nivå 1. Oslo Fotballkrets ved Kretsleder Kari Margrete Hove overrakte plakett og flagg på vegne av NFF Oslo til Charlotte Halle, nestleder i Vålerenga Fotball.

- Det er svært gledelig at vi har blitt sertifisert som en kvalitetsklubb etter den lange arbeidsprosessen vi har vært i gjennom. Den har samtidig vært veldig viktig ettersom vi har fått kartlagt «hvor landet ligger» og hvilke områder vi må jobbe mer med for å ta ytterligere steg, forteller Halle.


Alle i klubben kan nå finne mye ny informasjon om klubben, og klubbens drift, på vår hjemmeside; http://www.vif-bredde.no. Se spesielt på fanene «Om klubben» og «Verktøy».

Hva er kvalitetsklubb?

NFFs handlingsplan for 2016-2019, fokuserer på god kvalitet i all aktivitet. Kvalitetsklubb er et konsept som vil være retningsgivende for utviklingsarbeidet som gjøres i klubbene og samarbeidet mellom klubb, krets og forbund. Det er laget kriterier på tre nivåer som basis for god kvalitet i klubben og som bygger videre på «klubben som sjef»-filosofien, men representerer en enda større helhet og en klarere struktur. Kriteriesettene skal være oppnåelige og det er lagt opp til progresjon. Alle kriteriene får et naturlig tillegg på neste nivå som klubbene må levere for å bli løftet videre i programmet.

I korte trekk handler det om at klubben skal ha retningslinjer og et planverk for å styrke klubbens arbeid, legge til rette for frivilligheten og sikre trygge omgivelser i barn og unges aktivitet. Hovedkriteriene har sitt utspring i NFFs handlingsplan og er konsentrert rundt krav til kompetanse, organisasjon, aktivitet og verdier og det skal i tillegg utvikles holdningsskapende kampanjer for både foreldre, trenere og spillere.

Gi din støtte!

Samarbeidspartnere

Toppserien

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift