FFO starter akademiavdeling

Lura ILs FFO ønsker å ha en egen avdeling for viderekomne 4.-7. klassinger.

Basert på tilbakemeldinger fra nåværende deltakere, ønsker Lura ILs fotballfritidsordning å utvide tilbudet sitt.

Dette handler om at vi reserverer en egen trener til deltakere fra 4.-7. klasse på tirsdager, hvor denne gruppen følger et litt annerledes opplegg enn resten av FFO.

Akademiavdelingen er åpen for alle i aldersgruppen, men vi understreker at treningene vil inneholde aktiviteter og øvelser som er tilrettelagt for deltakere som ønsker større ferdighetsmessige og taktiske utfordringer. Vi har åpent for 4.-klassinger, men anbefaler å vente til 5. klasse.

Alle deltakere på Lura-akademiet kan velge å delta kun på tirsdager, men står fritt til også å delta på onsdager og torsdager. Prisen for å delta på kun akademiet er 600 kroner i måneden.

Deltakere fra 4.-7. klasse trenger ikke å være del av akademiet. De kan delta på FFO som vanlig og være med to eller tre dager i uka. 

Hvordan blir jeg med på Lura-akademiet?

Er barnet allerede medlem eller tidligere utmeldt, holder det med en e-post til daglig_leder(a)lura-il.no om at dere ønsker dette tilbudet. I tillegg ønsker vi svar på om dere ønsker kun akademitreninger eller flere dager i uken.

Dem som ikke er deltaker fra før, kan fylle ut skjema nederst i denne artikkelen. Merk at generell påmelding også er åpen nå.

Dersom dere skulle ønske akademiet fant sted på en annen ukedag, vær vennlig og gi beskjed om dette også.

I løpet av tiden fram mot sommerferien vil vi finne ut om det er nok interesse for utvidelsen til at vi kan gjennomføre. Alle deltakere vil få beskjed innen fellesferien er over. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift