Ull/Kisa Innebandy farget Fredrikstad gult og grønt

Hele seks lag var med i årets Zonecup i Fredrikstad helgen 27-29 april

I helgen fikk vi oppleve ekte idrettsglede. Ull/Kisa Innebandy invaderte Fredriksstad og Zone cup med hele seks lag i alderen 9-15år. 

• Glede • Mestring • Kameratskap.

Alle lag hadde en supersosial helg med massevis av innebandy, overnatting på klasserom og alt som hører med. «Når er neste cup?» Var et populært spørsmål fra de ivrige spillerne. Den største idrettsgleden fikk vi kanskje oppleve når våre yngste jenter og gutter født 2008 skulle spille sin aller første kamp på stor bane. Sportslig sett imponerte jenter 2003 med å komme helt til semifinale i A-sluttspill. «Utrolig gøy å se alle glade barn og ungdommer» sier Fredrik Eriksson, sportslig leder for klubben. En helg som denne får vi virkelig vise våre kjerneverdier i praksis • Glede • Mestring • Kameratskap.

«På kort sikt så bygger vi viktig samhold og på litt lenger sikt så er jeg helt sikker på at dette også skaper gode innebandyspillere dersom man er opptatt av det. Vi skall være en klubb for alle uansett ambisjoner og vi har plass for flere» smiler Fredrik avslutningsvis.

Ull/Kisa Innebandy stilte med lag i følgende klasser: Jenter 2008, Gutter 2008, Gutter 2007, Gutter 2006, Gutter 2005/04, Jenter 2003. Samtidig reiste Gutter 2003 med to lag til Göteborgs Cup. De yngre lagene fikk være igjen hjemme og håpe at tiden går fort til de blir gamle nok til sin første overnattingscup.

Etter helgens kamper i Gøteborg er G2003 Grønn klare for kvartfinale i A-sluttspillet da de har gått ubeseirede gjennom gruppekampene sine. Det blir spennende å se hvordan det ender der.

Heia Kisa!! 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift