Vigra - Giske (kampen endte 0-0)

Onsdag 16. mai kl. 18.30 er årets happening for A-laget. Da kommer Giske på besøk, og vi trenger din hjelp for å støtte spillerne!

Begge lagene har i skrivende stund vunnet sine to første kamper. Vigra har pause frem til denne kampen, mens Giske skal spille 2 kamper til før oppgjøret. Hvem som har fordel av en slik pause er vanskelig å si. Vi skal i alle fall trene veldig godt frem mot denne kampen, og gi 100% for å sørge for at gjestene reiser slukøret over Giskebruen. I fjor vant Giske begge kampene mot Vigra, så vi er svært klare for å revansjere de tapene!

Vi håper så mange som mulig tar turen denne dagen, og at det kommer flere fra Vigra enn fra Giske. I fjor var det vel så mange fra Giske som dukket opp. Vi lover god stemning og god fotball!

Billettpris 50 kr. Gratis dersom man er under 18 år. Sesongkort kan kjøpes for 400 kr hos billettøren. Sesongkort inkluderer én gratis kaffekopp per kamp. Kiosken er selvfølgelig åpen.


Kort referat fra kampen:
A-lagets kamp mot Giske endte 0-0. To gode defensive lag, som ikke hadde helt dagen offensivt gjorde at de mange tilskuerne ikke fikk noen mål å juble for. Det ble en jevn og spennende kamp, og resultatet var rettferdig.

Vi vil takke alle som tok turen og gjorde dette til et flott arrangement! Og en stor takk til alle som hjalp til!

Neste hjemmekamp er allerede neste onsdag, 23. mai kl. 18.30. Da kommer Harøy på besøk. De leder tabellen, men har 2 kamper mer spilt enn Vigra. Nok et toppoppgjør den dagen altså.

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook


Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Vi trenger din støtte til vårt arbeid i lokalmiljøet for barn og unge!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift