Ny uke flere sjanser

Lura 2 serieåpnet hjemme mot Julabygda mandag. Et lag som hadde gitt Lura 2 en skikkelig omgang juling i oppkjøringen med et 3-0 tap som kunne vært verre. Lura 2 hadde bestemt seg for at det ikke skulle bli like lett for gutten fra bygda best kjent for en Joker butikk, men på tross av en jevn kamp ble det 0 poeng. Heldigvis kommer 2! nye sjanser allerede til uken.

Kampen hadde mye nerve og ble preget av to lag som slett med å omsette sjansene i mål. Begge lag hadde perioder hvor de dominert og perioder hvor de ble presset langt bak på banen. I en av sine gode perioder i 1.omgang klart Julabygda å tvinge frem feil på feil i et Lura forsvar som spilt med litt høye ambisjoner og tilsvarende høye skuldre. Til slutt fikk Julabygda et korrekt straffe når Tkel prøvde å rydde opp i andres feil og felte en Julabygda spiller. Straffe ble satt greit i mål.

2. omgang var lik først med sjanser begge veier, om ett lite overtak for hjemmelaget. Etter hvert ble Lura mer og mer modige i jakt på skåring samtidig som ben og hoder var i ferd med å bli trøtte. Et siste trøkk fra Julabygda tvang igjen frem feil på feil i forsvaret og 2-0 ble satt inn med 1minutt igjen på klokken, og i realiteten punkterte kampen.

Det var på mange måter en oppløftede kamp for Lura, på tross av tap. Dette var et lag de hadde blitt utklasset av i oppkjøring, og om resultatet var ganske likt var det nå en jevn spilt kamp. Det lover godt for nå kommer en uke med 2 kamper for Lura 2. Først skal guttene mandag til Våganes og prøve å forbedre 3-3 resultat de fikk der i fjor, kampstart 20.15. Så venter fredags kamp hjemme mot Suldal kampstart 18.00.

Vi vil i løpet av vårsesongen presentere alle årets spiller i Lura 2. Sist uke hadde vi 2 gamle travere og en ny spiller idag presenterer vi  3 comeback kids, alle tidligere Lura spillere som har tatt seg en pause før de fant tilbake til fotballen og Lura 2. De har alle markert seg solide bidragsytere sosialt, og med trening og kamper bare bli viktigere og viktigere på banen også.

Daniel Hjorteland Torgersen
Kallenavn: Dani
 
Favorittlag?
Arsenal
Spiller som ligner mest fotballmessig?
Theo Walcott, men jeg er litt raskere
Favorittspiller?
Aaron Ramsey
Spiller du minst vil se på motstanderlaget på trening?
Tkel
Hva er en ting mor din ikke vet om deg?
Jeg er og var et englebarn og har ingen hemmeligheter for mor
 
Kristian Grønås
Kallenavn: Kissa
 
Favorittlag?
Manchester United
Spiller som ligner mest fotballmessig?
Rio Ferdinand, hvertfall det jeg skulle ønske
Favorittspiller?
Pirlo
Spiller du minst vil se på motstanderlaget på trening?
Tkel
Har du noen gang gitt blomster til noen og hvem?
Flerne ganger, til dama. Skikkelig romantiker
 
Jonas Nystrøm
Kallenavn: Jesu
 
Favorittlag?
Manchester united, Viking, Sandnes Ulf og Lura, stort hjerte plass til mange
Spiller som ligner mest fotballmessig?
Peter Crouch
Favorittspiller?
Ronaldinho og Beckham
Spiller du minst vil se på motstanderlaget på trening?
Jørgen
Hva er den flaueste sangen du liker?
What’s in it for me – Amy Diamond. Liker også godt Dancing in the moonlight - Toploader

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift