FL Fart ønsker igjen velkommen til oppstart av Lekepartiet for barn født 2013. Vi gleder oss til yrende liv!

Lekepartiet på Fart starter onsdag 16. mai klokka 17:30 og varer en time. Oppmøtested er utenfor klubbhuset på Fart.

Lekepartiet er gratis og første året er det kun en økt på en time i uka, og kamper og turneringer starter først neste år. Gjennom ulike aktiviteter med fokus på lek og mestring med ball ønsker vi introdusere barna til fotball. Det er ingen krav til fotballsko eller annet utstyr for å være med, men vi anbefaler at alle har med egen drikkeflaske.

Foreldre må bidra

I begynnelsen vil yngres i Fart bistå med å gjennomføre øktene sammen med foresatte rundt laget. Men vi er avhengige av at foreldre tar ansvaret for å gjennomføre lekepartiet. Vi vil i forkant av oppstarten samle de som ønsker å bidra til en felles gjennomgang av praktisk informasjon, aktiviteter, øvelser og tips til hvordan man gjennomfører øktene. Det er ingen krav til fotballbakgrunn og vi oppfordrer at flest mulig foreldre blir med på å gjennomføre årets lekeparti.

Påmelding

Alle barna vil få en fotball første gang de møter opp og vi er derfor avhengig av at du registrerer barnet ditt i forkant av oppstarten 15. mai slik at vi er sikre på at vi har nok fotballer til alle.

Påmelding finner du her https://goo.gl/forms/dxEU0bKNab6tpyQA3 (linkes opp)

 Velkommen til lek og moro på Fartbana!

 

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135