A-lagets første seriekamp på eget gress i 2018

Kampen endte 3-0 til Vigra. Mål av Anders Molnes, Kenneth Kjevik og Kim Sander Synnes.

A-laget vant dagens kamp (25. april) på Rota mot HaNo 3-0.

Mål (assists): Anders Molnes, Kenneth Kjevik (Kim Sander Synnes), Kim Sander Synnes (Dagfinn Christianen).

Startellever: Erlend, Marius, Ole Kristian, Magnus T, Sander, Kurt Erik, Magnus, Dagfinn, Anders, Preben, Kenneth:

Benk: Øyvind, Idar, Kjell-André, Kim Sander, Adrian.

Vi går hele første omgang uten å score mål. Vi har flere sjanser, og mange situasjoner burde ha utviklet seg til gode sjanser, men vi er litt for upresise på den siste tredjedelen av banen. HaNo har knapt nok en sjanse i hele kampen.

I andre omgang ser det ut som om vi legger om til 2 spisser. I alle fall har vi flere spillere i og rundt motstanderens sekstenmeter. Dette resulterer i mange gode sjanser i starten av 2. omgang. En hands like utenfor sekstenmeteren gjør at Anders får teste skuddfoten sin. Han har vist seg å være farlig fra dette holdet tidligere, og han skuffer ikke i dag heller. Med strak vrist dunker han ballen i mål. 1-0.

2-0 kommer etter fint spill med flere kombinasjoner, før ballen til slutt havner hos Kim Sander inne i sekstenmeteren til HaNo. Han felles når han forsøker å føre ballen mot mål. Straffe. Kenneth setter den sikkert.

Ved flere anledninger tvinger vi HaNo til å gjøre feil, fordi vi setter et høyt press. Forut for 3-0 er det dette presset som gjør at vi vinner ballen høyt i banen, og Dagfinn slår en flott pasning i en bue over midtstopperne. Kim springer fra forsvaret og kommer skrått på mål fra høyre side. Han setter ballen hardt og kontrollert med innsiden, i motsatt hjørne.

Vi har flere gode muligheter utover i kampen, og vi kunne scoret mange flere mål, men vi må si oss godt fornøgde med 3 mål, og at vi holder nullen. HaNo skapte lite.

Nå blir det en lang pause. Neste kamp er ikke før 16. mai, hjemme mot Giske. Da håper vi på en fullsatt tribune, men vi må ikke la Giske vinne kampen på tribunen. I fjor hadde de vel så mange supportere med seg som oss, og vi må mobilisere Vigra-publikumet, så vi vinner kampen både på banen og på tribunen!

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook


Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Vi trenger din støtte til vårt arbeid i lokalmiljøet for barn og unge!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift