- Dette vil bedre utviklingsarenaen for spillerne våre

Kolbotn Fotball Herrer har signert samarbeidsavtale med Vålerenga Fotball og skal ha ekstra fokus på kompetanseheving både hos trenere og spillere. Det skal Vålerenga bidra med i året som kommer.

- Samarbeidet vi nå har inngått vil øke kompetansen på trenersiden, og bidra til en enda bedre utviklingsarena for store og små spillere i Kolbotn. Ved at vi sammen med Vålerenga kan planlegge et skreddersydd opplegg for oss, vil bidra til å utvikle Kolbotn Fotball Herrer som klubb, sier sportslig leder Sindre Tverå Brevik og fortsetter:

- Vi jobber mot å ha den beste utviklingsarenaen, og denne avtalen tar oss et steg i riktig retning. Både klubbesøk, treningsøkter og trenerforum vil alle som har en tilknytning til Kolbotn oppleve som spennende. Jeg syns også det er fint at Vålerenga tar ansvar for å bidra til at Kolbotn som klubb kan øke kompetansen på flere områder. Jeg vil også legge vekt på at vi ønsker å gi alle spillere i Kolbotn (på alle nivåer) det beste tilbudet, sier han og avslutter:

- Jeg har fått ett veldig godt inntrykk etter møtene vi har hatt, og gleder meg veldig til å jobbe videre med dette samarbeidet.

Stor klubb med potensiale

Trenerutvikler Roy Arne Berg og øvrige i utviklingsavdelingen har allerede gjennomført flere tiltak knytta mot samarbeidsklubbene, og at interessen for å inngå avtaler med Vålerenga øker er Berg stolt over.

- Vi er naturligvis veldig glad for å ha signert en samarbeidsavtale med Kolbotn Fotball herrer. De er en utviklingsklubb med mange aktive medlemmer og har allerede fostret mange gode fotballspillere. Vår rolle i dette samarbeidet vil være å bidra med kompetansehevende tiltak knytta til spiller- og trenerutvikling, samt invitere til fagtiltak retta mot trenere hos Kolbotn, sier Berg og legger til:

- Vi ser frem mot et spennende samarbeid med Kolbotn, og er samtidig veldig glade for at begge parter har en langsiktighet i tankene for det som skal skje, avslutter han.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift