I dag sparkes endelig sesongen igang også i 2. divisjon kvinner. I kveld blir det et skikkelig lokaloppgjør hjemme mot Raufoss kl. 20.

Raufoss gjester Fartbana i kveld til det som blir et gjensyn med 2. divisjon for Fart sin del. Fart 2 spilte sist i 2. divisjon i 2013 da laget rykket ned til 3. divisjon. Forrige sesong var Fart som kjent overlegne i 3. divisjon og rykket opp til 2. divisjon etter å ha vunnet kvalifiseringskampen mot Drøbak-Frogn.

Raufoss på sin side spilte i 1. divisjon i 2016, men rykket ned til 2. divisjon. Forrige sesong endte de på 6. plass, tredje best av "A-lagene" i 2. divisjon, med 34 poeng på 22 kamper. I år har nok Raufoss ambisjoner om å være med helt oppe i toppen, noe de fort kan komme til å gjøre. Det er nemlig mye spennende på gang på Raufoss med mange unge, lovende spillere og en tydelig plan på spillet.

Fart 2 møtte Raufoss i treningskamp i storhallen på Raufoss i februar. Da var Raufoss flere hakk bedre enn Fart 2 og vant fortjent 5-1. I kveld håper Ingeborg og Frida (bildet) og resten av laget å revansjere seg! Møt opp på Fartbana i kveld kl. 20 og støtt de unge Fartrekruttene!

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135