SELECT + PROZO + SFK

Utstyrsavtalen strekker seg ut 2022-sesongen.

f.v Pål Marthinsen og Kent Trinborg fra SFK, Steinar Felde fra Select Sport og Marius Moen fra Prozo. 

Forlenget utstyrsavtale

Utstyrsleverandøren SELECT Sport, Prozo AS og Sarpsborg Fotballklubb har foran 2018-sesongen inngått en forlenget utstyrsavtale for partene. - Den nye utstyrsavtalen sikrer byens største fotballklubb utstyr av topp kvalitet de neste fem årene, opplyser daglig leder i SFK, Kent Jonas Trinborg.


De tre siste årene har Sarpsborg Fotballklubb hatt et samarbeid med Select og Prozo som klubben er meget fornøyd med. Faktisk så fornøyd at partene for en stund tilbake avtalte en ny samarbeidsavtale som strekker seg over fem år. - For Sarpsborg Fotballklubb er det viktig å inngå avtaler som sikrer leveranse av tidsriktig utstyr av rett kvalitet til rett tid. Det er klart at når vi er en klubb med 500 aktive medlemmer, krever det avtaler som er forutsigbare, sier Trinborg. 

Foruten nye spillerdrakter, trengs det også annen uniformering som treningstøy, gensere, bukser, shorts, i tillegg til sportsrekvisita. 
- Vi har allerede presentert den nye kolleksjonen og håper klubbens medlemmer benytter seg flittig av Prozo i Tuneveien til innkjøp av bra trenings- og fritidsstøy fra SELECT gjennom 2018.

Prozo er meget godt fornøyd med å skrive en ny 5-års avtale med distriktets største fotballklubb. - Det er også gledelig at klubben satser på barn og ungdom, samt har et stort fokus på jentefotball, opplyser klubbansvarlig Marius Moen hos Prozo. Den nye kolleksjonen, inneholder produkter som er beregnet for alle fra 6 år og opp til de største på old boys. - Vi ser frem til et videre godt samarbeide, og ønsker alle hjertelig velkomne til en hyggelig handel hos oss i Tuneveien 10, avslutter Marius.

SELECT Sport ved Steinar Felde ønsker å takke Sarpsborg Fotballklubb for tilliten man nå viser gjennom å forlenge utstyrsavtalen. - Vi har nå snart hatt 10 år med samarbeid, noe SFK har vært flinke til å ta vare på. Samarbeidet har fungert meget bra og vi ser frem til fortsettelsen i 5 år til. For Select er SFK er en viktig klubb. - Vi er stolte av å kunne utvikle oss videre sammen. Sarpsborg FK er en stor breddeklubb som bruker mye av vårt utstyr som tekstiler, baller og diverse treningsutstyr. Utstyret tas ut gjennom Prozo AS som er en meget god samarbeidsforhandler i lokalområdet. Vi er også meget fornøyd med de nye draktene vi har levert til hele klubben forteller Steinar entusiastisk. SELECT er en stolt SFK sponsor og gleder seg til videre samarbeid og til en god fotballsesong.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift