Endelig seriestart

Tre uker forsinket kan endelig damene se frem til serieåpning søndag. Motstander er Grand Bodø i Bodøhallen

(Bilde; Årets kaptein, Andreia, og jentene er klar for seriestart søndag)

Grand Bodø har gjort unna to kamper så langt i sesongen. Første hjemme mot Trondheims Ørn, en kamp de røde vant 1-0. Deretter ventet Arna Bjørnar i Bergen, og da ble det bank, hele 6-0 vant jentene fra Bergen. Grand hjemme og borte er ofte noe helt annet. Hjemme i sin egen lekestue i Bodøhallen spiller laget med stor innsats, stor entusiasme godt hjulpet av hjemmepublikummet. Fjorårets kamp i Bodø endte med 3-2 til Grand, og vi avgjorde mot slutten av kampen i det som var meget jevnt. Borte sliter laget langt mer, og går ofte på en smell. Grand jentene slipper også inn mye mål, men scorer også en del fremover. På topp har laget Anne Marie Birkeland, en politi fra Sarpsborg (om vi ikke er helt på viddene), en spiller som puttet 11 mål i fjor for laget som ble nest sist i divisjonen. Sterkt gjort.

Tidligere kamper mellom våre lag har klart gått i vår favør. På 8 serieoppgjør står vi med 6 seire og 2 uavgjorte kamper. Og de to uavgjorte var i 1. divisjon i 2011. Siden har vi tatt samtlige poeng, og har en målforskjell på 31-7. Men statistikk hjelper så lite i morgen, og er det kvalitet og innsats som teller hvis vi skal sikre oss alle poengene.

Og hvordan ser troppen ut to dager før det braker løs i Bodø? Tja, Lena Tyriberget skulle nok ønsket at hun hadde de fleste spillerne tilgjengelig, men dessverre, slik er det ikke. Helene Clausen Haavik og Olaug Tvedten er langtids skadet, det samme er som kjent Cecilie Pedersen, og ikke aktuell for troppen til Gand kampen. Daiane Santos og Cho Hyun er opptatt med VM kvalifiserings for sine landslag, og er heller ikke aktuelle. Og svært tvilsom er også Duda, vår nye spiss fra Brasil, som har pådratt seg et brudd i en tå. Dette betyr at flere rekruttjenter får sjansen i troppen som reiser til Bodø lørdag morgen.

Og hva mener Lena Tyriberget to dager før kampen?

- Vi er klare, og gleder oss til endelig å komme i gang med seriekamper, uttaler sportssjef Lena Tyriberget etter dagens trening. Og Lena bekrefter at troppen inneholder flere rekruttspillere-

- Og jeg regner med at disse vil få spilletid i løpet av kampen, fortsetter Lena, som forteller at kampen handler om å få satt vårt spill, både i forsvar og angrep.

- Og ikke minst fremstå som et lag, og vise attitude, og så er vi klar over Gands kontringsstyrke og dødballer, avslutter en spent Lena Tyriberget.

Troppen; Line Geltzer Johansen, Chante Sandiford, Nathalie Utvik, Andreia Andrade, Maruschka Waldus, Oda Arnesen, Hanna Dahl, Francielle Alberto, Luana Bertolucci, Anna Langås, Benedikthe Hartvigsen, Elise Einarsen, Meryll Abrahamsen, Synne Vatnem og Natalie Velde.

Kampen kan ses på H-Avis.no og starter kl. 14.00. Her er link: https://www.h-avis.no/direktesending/toppserien/gr...


Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift