- Vi gleder oss

Trener Isnes har en god følelse foran seriestarten mot Vidar.

Seriestarten er én dag unna. Bak ligger en vinter med knallhard trening. Treningskamprekka startet med 0-7 mot Ull/Kisa, men har de siste ukene gitt grunn til optimisme.

KFUM tar imot Vidar på KFUM Arena. Kampstart kl. 14.00. Vi har tatt en prat med trener Isnes dagen før dagen.

- Hvordan er følelsen?
- Vi gleder oss selvfølgelig. Vi har tatt med oss en god følelse fra treningskampene. Ikke bare fordi vi ikke har tapt på sju kamper, men fordi vi periodevis har sett veldig bra ut.

- Hvor fornøyd er du med oppkjøringen?
- Vi hadde en litt tung start på vinteren, men det gjør ingenting. Resultatene er ikke så viktig, men det at prestasjonene har stabilisert seg, flere spillere har spilt seg inn som aktuelle startspillere og ikke minst at vi nesten er skadefrie og dermed at nesten hele gruppa har fått trent godt, er jeg fornøyd med. I mange av kampene har vi vært underholdende å se på og skapt mange sjanser.

- Hva har vært særlig viktig for deg å prioritere gjennom vinteren?
- Vi har bedret treningskulturen med større tilstedeværelse og noe mer mengde. I tillegg har det vært viktig for oss å bygge gradvis og følge opp spillere enda mer individuelt med tanke på belastning.
- At spillerne nå er ganske trygge på hvordan vi vil se ut offensivt og defensivt er et område som var viktig for oss å få på plass gjennom vinteren, ettersom det er en del nytt. Nye relasjoner må dannes både på og utenfor banen.

- Hva lærte du og laget av den dårlige starten i fjor?
- Vi må prøve å utelukke for mange tilfeldigheter. Eliminere enkle feil, for på dette nivået blir du straffet hardt hvis du sover i timen. Det er knalljevnt og en stor tilstedeværelse kreves av alle mann. Når det er snakk om poeng, kreves det enda mer av spillergruppa og oss selv.

- Hva er målet for årets sesong?
- Vi ønsker å bli bedre enn i fjor og da blir det naturlig å snakke toppen.

- Hvilke lag i avdelingen ser sterkest ut på papiret?
- Bryne, Arendal og Hødd er naturlige favoritter.

- Hva vet du om Vidar som vi møter i første seriekamp?
- Vidar kom på 5.plass i fjor. De var vanskelig å slå og hadde en veldig god defensiv struktur. I år har de bytta trener og kan se litt annerledes ut. De har spillere med erfaring fra høyere nivå, samt spillere som ønsker å bruke 2.div som springbrett videre. Nå kommer jeg sikkert til å gjenta meg selv i år om at hver enkelt kamp blir knalltøff, men det er realiteten. Det er noe deilig ved det. Allikevel ønsker jeg meg en bedre hjemmestatistikk enn i fjor, og da får vi starte med Vidar.

Vær der når det starter du også. Kampstart kl. 14.00.

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift