Det samarbeides godt i jentefotballen

Kopervik jenter -02, -03 og -04 har gjennom vinteren hatt et samarbeid på tvers av årsklassene, med felles søndagstreninger i hallen på Avaldsnes, og på Åsebøen kunstgress.

Det rettes også en stor takk til Avaldsnes IL som var veldig positive til satsingen, og gav gratis treningstid i hallen.

Alle lags trenere har deltatt på treningene, hvor spillerne er blitt delt inn i grupper og rotert på forskjellige stasjoner. Hovedfokuset har vært tekniske øvelser, ballkontroll, og selvfølgelig spill situasjoner med 4/4, 3/3 turneringer og en kamp til slutt. Jentene har også blitt trent av mer meriterte trenere som Lena Tyriberget, og Larissa Pereira. Alle søndagstreninger er blitt avsluttet med felles sammenkomst på klubbhuset. Her har våre fantastiske lagledere, og foreldre forøvrig ordnet klar kvelds til alle spillere med sunn og næringsrik mat. 

Sesongen er ikke mer enn kommet i gang, men foreløpig ser det ut til at satsingen har vært vellykket. Alle 3 lag har vunnet sin første kamp – og samtlige 3 lag ligger på topper tabellen.

Kopervik IL ønsker alle jentene lykke til videre med sesongen!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift