God start for herrelaget - slo Kolnes 1-3

Sander Solbakk (t.v.) og Vegard Tønnesen, var viktige da Avaldsnes sikret seg tre poeng i serieåpningen mot Kolnes. Solberg ble matchvinner med sine to scoringer, mens Vegard Tønnesen var en viktig brikke i 3-1 seieren på bortebane.

Herrelaget fikk en fin innledning på sesongen, da laget slo Kolnes fullt fortjent 3-1 på bortebane i årets første seriekamp torsdag kveld. Før kampen var det noe usikkert hvor laget stod etter en noe ujevn oppkjøring, men i serieåpningen var det ingen tvil om at de unge guttene var påskrudde.

Avaldsnes hadde stort sett kontroll gjennom hele kampen. Bare helt på slutten, da Kolnes reduserte til 1-2, hadde hjemmelaget noen nesten-sjanser, men i stedet ble det Christoffer Spidsø som punkterte kampen med sin 1-3 scoring helt på tampen.
-Jeg er veldig godt fornøyd med gjennomføringen av kampen. Kolnes slo en del langt og vi hadde god kontroll bakover, samtidig som vi produserte mange sjanser, sa en fornøyd trener Einar Augvald Utvik etter kampen. Glad for 3 poeng og en viktig start på sesongen.

Einar Utvik Jr. var flyttet bak som midtstopper i denne kampen, noe som gav større trygghet i den bakre fireren. Framover var det unggutten Sander Solbakk som viste best igjen, og ble matchvinner med sine to scoringer – en før pause, og et mål i 2. omgang. Sammen med Vegard Tønnesen var de to Avaldsnes sine beste spillere i denne kampen, hvor Avaldsnes brukte hele fire 16-17 åringer, Georg Rein, Ayman Lazaare, Sølve Høvring Svendsen og Magnus Østevik. Nå er neste oppgave Hemmingstad på idrettssenteret neste fredag, 20. april - en kamp som trolig må spilles på kunstgresset.

Kampfakta:
Seriekamp 5. div.
Kolnes kunstgress torsdag 12. april
Kolnes-Avaldsnes 1-3 (0-1)
0-1 Sander Solbakk, 0-2 Sander Solbakk, 1-2 1-3 Christoffer Spidsø
Dommer: John Martin Bratthammer, Haugar

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift