- Kjekt å dømme fotball

Avaldsnes idrettslag arrangerte klubbdommerkurs sist tirsdag, og i helgen skal 15-20 ungdommer i klubben prøve seg som dommere i Eat Move Sleep Cup. En av disse er 14 år gamle Vetle Hauge Krog, som allerede har et par sesonger bak seg som dommer i vår U-avdeling. Sist mandag hadde fikk han råd og vink av vår egen kretsdommer Zia kazemi.

-Veldig kjekt å kunne hjelpe til med råd og veiledning, sier Avaldsnes-dommer Zia Kazemi. Mandag var han dommerveileder for snart 14 år gamle Vetle Hauge Krog, som spiller på småguttelaget til Avaldsnes, men heller ikke har lagt skjul på at han kan tenke seg å bli fotballdommer. -Jeg liker å spille fotball, og synes det er kjekt å dømme, sier Vetle, som har vært klubbdommer i et par sesonger, til tross for sin unge alder. I år skal han dømme flere kamper for lag i U-avdelingen, og utvikler han talentet videre, skal en ikke se bort fra at det kan bli andre oppdrag også.

-Veldig kjekt å få oppleve en så ung gutt med talent for dømming, og som sier han har lyst til å satse som fotballdommer, sier Zia, som kom med viktige innspill til Vetle. Litt om bevegelse, litt om hvor han skal plassere seg på døball og cornere, og hvordan komme tettere opp i spillet. Det ble mye ros, råd og veiledning for Vetle, som selvsagt skal dømme i helgens Eat Move Sleep Cup.

 

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift