Lura ILs fotballskole gjentar suksessen

Det blir fotballskole på Lura siste uken før skolestart.

I fjor startet vi med å arrangere sommerfotballskolen på Lura selv. Det var så gøy, at vi ønsker å gjøre det igjen.

* Påmeldingsskjema finner du nederst i artikkelen.

Tidsrommet blir fra og med mandag 13. august til og med fredag 17. august. Vi tilbyr både fotballskole i tidsrommet 10:00-14:00 disse dagene, samt mulighet for barnepass fra klokken 08:00 til 16:00 hver dag i uke 33.

Pris for fotballskolen er 1250 kroner. Medlemmer av Lura IL får en liten rabatt, og egen pris på 1150 kroner.

Ønsker dere barnepass i tillegg, må vi avtale pris når det er avklart hvor mange som ønsker å benytte seg av dét tilbudet.

Det er fotballfritidsordningen til Lura IL som arrangerer fotballskolen like før skolestart. Trenerne hører til klubben eller FFO, og har god erfaring med å trene denne aldersgruppen. Vi gjennomfører treninger som starter omtrent klokken 10:00 og 13:00. Imellom disse blir det servert lunsjmåltid. Med øktene har vi først og fremst som mål å ha det gøy med fotball, men også å kunne tilby deltakerne noe ekstra læring innen idretten. Vi legger til rette for differensierte grupper og tett personlig oppfølging. Rammene vil i stor grad følge opplegget for vår FFO. Før, mellom og etter treningene legges det opp til fri lek, under oppsyn av en trener eller leder.

* Ønsker din bedrift å være samarbeidspartner med fotballskolen? Ta kontakt med daglig_leder(a)lura-il.no.

Når: Uke 33, mandag 13.-fredag 17. august mellom klokken 10.00 og 14.00 hver dag. Barnepass utenfor disse tidene er mulig, men må varsles om i god tid.
Hvem: Spillere som begynner i 2.-8. klasse i distriktet. Trenere fra Lura IL og Lura FFO.
Hvor: Klubbhuset til Lura IL og treningsbanen ved Lura stadion (Prinsens vei 7)
Pris: 1150 kr for Lura IL-medlemmer og 1250 kr for øvrige. Noe høyere pris hvis barnepass inkluderes. T-skjorte er inkludert i prisen.
Påmelding: Fyll ut skjema nederst i artikkelen. Frist for påmelding er mandag 25. juni kl. 12:00. Foreløpig maksimalt antall deltakere er 40. Minimum for gjennomføring er 10. Påmelding er bindende, men vi kan ikke garantere alle plass.

Påmelding: 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift