Fart arrangerer elitefotballskole for jenter på Fartbana i perioden mandag 25. juni til fredag 29. juni!

FL Fart inviterer til Elitefotballskole for jenter fra mandag 25. juni til fredag 29. juni. Fart har tidligere arrangert elitefotballskole for jenter en rekke ganger, men de to siste årene har det dessverre ikke blitt arrangert. I år er vi imidlertid tilbake og gleder oss allerede til en flott fotballuke på Fartbana! Vi ønsker å invitere jenter født i 2001, 2002, 2003, 2004 og 2005 til årets elitefotballskole.

Differensiering kan og vil bli aktuelt i forhold til ferdigheter og alder. Med bakgrunn i definisjonen «elitefotballskole» ønsker vi at denne uken skal være et godt tilbud til spillere som vil utvikle seg til å bli en god fotballspiller.

Du må ha gode holdninger og gode ferdigheter, og ønske deg en fin uke der det sportslige står i fokus. Erfaring fra sone/kretslag er i utgangspunktet et krav, og vil naturlig nok være en stor fordel. Vi er likevel klar over at det finnes gode fotballspillere som av forskjellige årsaker ikke deltar på sone eller kretslag. Vi er derfor åpne til å vurdere spillere med andre referanser. Er du i tvil eller har spørsmål, ta kontakt!

Vi gjentar opplegget med to treningsøkter om dagen (kl. 09.00 – 10.30 og kl. 14.00 – 15.30). Alle treningene skal i utgangspunktet gjennomføres på Farts hovedbane med kunstgresstype FIFA ** som er godkjent for spill i Toppserien. Det vil være mulig å se Farts kvinnelag i aksjon på treningsfeltet denne uka.

Vi kan love gode instruktører og foredragsholdere i løpet av uka! 

Generell informasjon:

  • Avgift pr. spiller uten overnatting er kr. 2200, - (- inkludert lunsj fem dager, pizza- og bowlingkveld og egen Fart Elitefotball t-skjorte -).

  • Avgift pr. spiller med overnatting er kr. 3200, - (- inkludert frokost – lunsj – middag – kveldsmat, pizza- og bowlingkveld og egen Fart Elitefotball t-skjorte). Fredag: kun frokost og lunsj.

  • Fart ordner transport fra Fartbana til Hamar sentrum i forbindelse med pizza - og bowlingkvelden for spillerne.

  • Måltider: Frokost kl. 08.00 – Lunsj kl. 11.30 – Middag kl. 17.00 – Kveldsmat kl. 21.00

  • Det blir sendt ut faktura fra FL Fart, og deltager-avgiften må betales senest 15. juni.

  • Spillere som skal overnatte må ha med seg liggeunderlag og sovepose/dyne. Transport blir ordnet ved behov.

Påmeldingsfrist fredag 1. juni!

Påmelding: Vedlagte skjema sendes til sport@fartfotball.no eller post@fartfotball.no - vedlagt ligger også invitasjon og informasjonsskriv vedrørende elitefotballskolen.

Ta gjerne kontakt for eventuelle spørsmål eller en hyggelig fotballprat :-)

Frode Dalseng

952 73125

frode@fartfotball.no

Frode Mosether

468 06065

sport@fartfotball.no

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135