Dommeransvarlig på plass i fotballen

Sportslig utvalg har i et par år hatt som mål å få rekruttert inn en dommeransvarlig. Nå har vi endelig fått på plass det, og det er med stor glede vi ønsker Jahn Eek Hansen tilbake i klubben.

Vi har tidligere også hatt dialog med Jahn ang denne rollen, uten at det har klaffet med timingen. Denne gangen passer det helt utmerket, og det er sportslig leder i SU, Stein Bergstrand, svært fornøyd med:

«Vi har fått inn en ressurs som brenner for dommergjerningen, og som i tillegg jobber som konsulent i Akershus Fotballkrets med bl.a dommersaker. Med Jahn sitt engasjement og sin kompetanse på området, vil vi endelig få et skikkelig fokus på rekruttering og utvikling av dommere i Gil Fotball. At Jahn også opprinnelig er Gjerdrums gutt gjør det bare ekstra stas. Velkommen tilbake, Jahn!»

Hovedpersonen selv har dette å si om returen til Gjerdrum:

Etter syv år borte fra Gjerdrum følte jeg nå at det var på tide å vende «hjem» igjen. Når klubben da også har et sterkt ønske om å få meg tilbake så gjorde det saken enda lettere. Etter 16 år som aktiv fotballdommer i kretsen og som dommerveileder i Norsk Tipping-ligaen har jeg etter hvert fått mye god erfaring når det gjelder dømming og utvikling av dommere. Nå har jeg muligheten til å bruke de erfaringene i egen klubb som dommeransvarlig, jeg gleder meg til å gå «all in» for å veilede, utvikle og rekruttere de unge lovende dommerspirene i Gjerdrum.

Når vi nå skal starte planleggingen og det målrettede arbeidet med rekruttering og videreutvikling av dommerne i klubben, ser jeg frem til et godt samarbeid med styret og sportslig utvalg samt resten av den gul/sorte fotballfamilien.

Avtalen som dommeransvarlig i Gjerdrum er signert for to år i første omgang, men jeg håper og tror at avtalen nå vil vare «livet» ut.


Sponsor og samarbeidspartner

Grasrotandelen

Støtt oss!

Følg oss på Facebook

Følg oss på Twitter

Værmelding for Ask, Gjerdrum

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift