Tidenes innendørs NM

Da er innendørs NM over for denne gang. Vi vil takke alle som bidro til at dette ble et fenomenalt arrangement!

Vi ønsker å takke for alle de flotte tilbakemeldingene vi har fått og ønsker også å takke alle dere tilreisende for at dere bidro til at dette ble det flotte arrangementet som det ble. Vil også takke alle som bidro på hvert sitt område før, under og etter arrangementet. Dere har alle gjort en fantastisk innsats.

Årets NM blir omtalt som tidenes NM og det er ganske store ord, vi er svært takknemlige og ydmyke for denne tilbakemeldingen.

Vi ønsker å gratulere alle Norgesmestere og alle andre medaljører og pokalvinnere med titlene. Gratulere også til de som tok ny Norsk Rekord. Samtidig så vil vi også gi honnør til alle de som ikke nådde opp denne gangen, det kommer plutselig en ny sjanse til dere alle sammen.

Se video som "Neste Generasjon" har laget fra NM her: https://www.youtube.com/watch?v=Lb546pYSIzA

Flere bilder fra NM kan dere se i "Norges Bueskytterforbund - World Archery Norge" sitt album på Facebook. Artikkelbildet er hentet fra dette albumet.

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook


Siden 2009 har tusenvis av frivillige lag og foreninger fått millioner av kroner direkte fra Norsk Tippings kunder gjennom Grasrotandelen. Vi trenger din støtte til vårt arbeid i lokalmiljøet for barn og unge!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift