Brøyteperiode i Vågsbygd også første uka etter påske

Grunnet værforholdene, og fortsatt snø på de fleste baner i kommunen, har Kristiansand kommune erklært brøyteperiode på alle Vågsbygd-banene også den første uka etter påske. Se bilder og få statusrapport på banesituasjonen her.

Bildetekst:
Som man kan se av bildet over er det fortsatt litt snø igjen på langsidene av Karuss 2 (Spareskillingsbanen). Denne snøen må Kristiansand kommunes banemannskaper frese tilbake innover kunstgresset slik at varmegradene kan smelte de siste restene med snø. Slår værmeldingen til denne uka, vil vi nok se at både regn og varmegrader vil ta det aller siste hvite i løpet av uka.


Fortsatt brøyteperiode uka etter påske
"Brøyteperiode" betyr fortsatt at Karuss 2 (Spareskillingsbanen) og Fiskåbanen er de to eneste banene vi og naboklubbene våre må dele broderlig på.
Den foreløpige planen til Kristiansand kommune er at brøyteperioden varer frem til mandag 9. april.
Når vær- og banesituasjon er avklart i løpet av denne uka, vil det umiddelbart komme ut mer info om bruk av baner til trening og kamper i perioden som kommer.
PS! Situasjonen er lik på de fleste Kristiansands-banene (noen til og med verre), så det er bare å smøre seg med tålmodighet.


Banesituasjonen på Hellemyr kunstgress er ganske vinterlig
Som man kan se av bildet til høyre er det ganske vinterlig på Hellemyr kunstgress akkurat nå.

En kvart bane er ryddet for snø, mens resterende del av banen ligger under 25-30 cm med snø.

Dette betyr at Vigør-lagene som skal trene denne uka, må gjøre det på brøytebaner i Vågsbygd.


Banesituasjonen på Karuss hovedbane
Karuss 1 ligger for det meste under snø akkurat nå.

20 prosent av banen ble brøytet før påske, men kommunen har ikke noen planer om å brøyte det resterende av snø før været tærer det bort.

I utgangspunktet skal denne banen være klar til bruk under Lumber Cup førstkommende helg, samt første A-kamp for herrer mandag 9. april, men dette vurdereres fortløpende utfra vær- og baneforhold utover denne uka. Når bestemmelsen er tatt, vil alle involverte lag bli informert om situasjonen.


Banesituasjonen Vågsbygd idrettsplass (FUS-banen)
På Vågsbygd idrettsplass ser det lyst ut med tanke på trening og kamper de nærmeste dagene.

Mesteparten av banen er grønn, som man kan se av bildet som ble tatt tirsdag formiddag kl. 11.00.

Siden denne uka er erklært brøyteperiode, og Vågsbygd idrettsplass ikke er en del av denne planen, har Agder fotballkrets fått anledning til å legge berammede kvalik-kamper til denne banen frem mot helga. Dere Våg-lag som er satt opp med kamper på andre baner, og lurer på hva som skjer, må henvende dere til kretsen for å få vite hvor og når den enkelte kamp skal spilles.

Det legger seg litt snø på banen i løpet av tirsdag, men håpet er at det varslede mildværet og regnværet natt til onsdag vil fremskynde smelting ganske betraktelig i løpet av natta og utover onsdagen.
PS! Det vil bli tatt en ny vurdering av Vågsbygd idrettsplass og bruken av denne banen denne uka onsdag 4.april kl. 11.00.


Banesituasjonen på Fiskåbanen
Mesteparten av Fiskåbanen er fri for snø. Det gjenstår bare noen kanter igjen på begge langsidene før banen kan brukes i sin fulle bredde.

Snøfallet tirsdag håper vi tæres bort i løpet av natta og utover onsdagen med tanke på varslede varmegrader og regn det neste døgnet.

 

 

 

Generalsponsor

Våg FK på YouTube

Fair Play

Grasrotandelen

 

Våg FK på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift