Skudenes & Aakra Sparebank arrangerer boligkveld for unge

Er du mellom 18 og 33 år, og har planer om å komme deg inn på boligmarkedet, da bør arrangementet "Boligkveld for unge" som Skudenes & Aakra Sparebank arrangerer tirsdag 17. mars, absolutt være noe for deg.

Er du ung og skal inn på boligmarkedet? Da bør du absolutt få med deg «Boligkveld for unge» som vår generalsponsor, Skudenes & Aakra Sparebank inviterer til tirsdag 17. april. Dette er for deg som er mellom 18-33 år, og her får du servert gode råd og nyttige tips fra bankens eksperter, sammen med gratis pizza og mye bra humor fra komiker Rune Bjerga.

-Det er mange spørsmål for unge som skal inn på boligmarkedet, og vi forstår at det kan virke skremmende å tenke på så store valg i livet. Hvor begynner jeg? Er du klar for å finne drømmeboligen nå, eller lurer du på hva som skal til for å komme dit? Det er bare noen av spørsmålene vi vil komme inn på, sier finansiell rådgiver i Skudenes & Aakra Sparebank, Camilla Liknes. - Skaff deg noen voksenpoeng, kom på boligkveld og få lynkurs i boligkjøp. Her stiller vi med et team fullt av eksperter fra både banken og Eiendomsmegler A. Vi hjelper deg på veien til din nye bolig, legger Liknes til.

Kurset finner sted på Torvastad skole- og kultursenter tirsdag 17. april klokken 18:30, og bankens eksperter vil være tilstede for å snakke med deg både før og etter kurset.

Du kan melde deg på følgende link:  https://skudeaakra.no/2018/03/28/boligkveld-for-unge/

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift