Fikk hilsen fra halve U-21 landslaget

Stor var overraskelsen da disse avaldsnesguttene fikk hilsen fra halve U-21 landslaget sist uke. Under en sosial happening på klubbhuset, dukket plutselig proffspillere opp på rekke og rad - på video fra Italia, hvor de var samlet til landskamp. Regissør - Bjørn Inge Utvik.

De ble både litt lange i maska og overrasket, guttene på 12, 13 og 14 års lagene. Alle tre årsklassene trener sammen og hadde kosekveld med «fagligsosialt samvær» siste uken før påske. Hele 32 spillere var samlet i klubbhusets 2. etasje, og stor var overraskelsen da det plutselig dukket opp flere hilsener fra landslagsspillene til ungguttene i Avaldsnes.

Det hadde seg nemlig slik at Bjørn Inge Utvik og lagkameratene på U-21 landslaget var samlet til mot Italia i støvellandet, og Avaldsnesgutten filmet ikke bare en hilsen fra seg selv, men i tur og orden trillet det inn videosnytter både fra Morten Thorsby som spiller i Heerenveen, Ulrik Yttergård Jenssen i Nordsjæland, Morten Konradsen i Rosenborg, og FKH`s Per Kristian Bråtveit og Fredrik Pallesen Knudsen. Selvsagt hadde vår egen Bjørn Inge Utvik også tips og råd å komme med de de forventningsfulle fotballspillerne.

På møtet signerte alle spillerne fair play kontrakt og fikk se videoanalyse av to kamper laget hadde spilt tidligere i vinter. Kveldsmaten var det foreldrene som stod bak og det ble avholdt konkurranser med loddtrekning og premier.

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift